Matkablogi Urbaani viidakkoseikkailijatar

Urbaani viidakkoseikkailijatar on vuonna 2012 perustettu ja matkablogi ja matkailijan lifestyle-blogi, jossa tutkimusmatkaillaan lähellä ja kaukana, kaupungissa ja luonnossa. Matkojen välillä pohditaan kaikkea tämän ihmeellisen elämän viidakossa, tasapainoillaan arjen ja reissujen välillä.

Tämä matkablogi käsittelee vuoroin matkailua kotimaassa ja vuoroin tutkimusmatkoja kaukomailla Saharan aavikolta Borneon sademetsiin tai Islannin karuihin maisemiin. Boheemi ote ja uteliaisuus maailmaa kohtaan kulkevat matkoilla ja matkatarinoissa aina mukana. Tarinat vievät Lauran matkassa maailman moneen kolkkaan ja vinkkejä onkin kertynyt noin 15 vuoden matkailun aikana reilusti.

Tutustu matkablogin kirjoittajaan täällä.

Matkablogi | Elämäntapa ja arvot

Urbaani viidakkoseikkailijatar -matkablogissa käsitellään aitoja asioita, pohditaan kaikkea pintaa syvemmin. Ainutlaatuisia elämyksiä, unohtumattomia kohtaamisia, hetkessä elämistä ja tulevasta unelmointia. Matkailijan elämäntavan pohdintaa monesta näkökulmasta. Reppureissausta suurella sydämellä, utealiaalla asenteella.

Tiedostavuus ja eettisyys kulkevat nykyään entistäkin vahvemmin matkassa mukana. Silti matkaa tehdään koko ajan omaa totuutta etsien, tutkien ja moniulotteisesti pohtien. Tämän matkablogin teemoissa on hidasta matkailua, lähimatkailua, sohvasurffausta, bambumökkejä, matkailuautoilua ja joogaa. On tanssia, meditaatiota, sukelllusta, retkeilyä, metsäkävelyjä ja eläinten bongailua sekä hyvinvointia monella tasolla. Majoituksessa etsitään persoonallisia majapaikkoja, paikallisuus on tärkeä elementti. 

Elämä ei ole mustavalkoista ja muutos on jatkuvaa. Matkailun kuuluu avartaa ja maailmalle mennään oppimaan uutta joko itsestä tai ympäröivästä maailmasta – parhaimmillaan matkailu ruokkii molempia samaan aikaan. Tutkimusmatkojen ohella myös puhtaille lomamatkoille saa olla tilaa.

Matkablogi | Kohteet

Matkakohteisiin kuuluu laaja kattaus koko maailmaa. Suomi on suuressa roolissa, mutta veri vetää myös kaukomaille. Kaikkia kohteita yhdistää aitous ja persoonallisuus, eikä koskemattoman luonnon vetovoimaa voita mikään.
 

Lukuvinkki blogin tarinasta: Mitä muuttui matkan varrella?

 

Yhteistyöt matkablogissa

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssani? Kerro ihmeessä lisää ideastasi ja toiveistasi. Teen mielelläni yhteistyötä, omaa arvomaailmaani mukaillen. Räätälöidään yhdessä toimiva kokonaisuus.

Esimerkkejä yhteistöistä

Visit Åland 2014
Visit Slovenia 2016
Visit Germany 2016
Matkailuajoneuvotuojat Ry
NBE Finland (host bloggaaja) 2014, 2015, 2016, 2017
Retkipaikka.fi kirjoittaja
Nordic travelbloggers -yhteisön jäsen
momondo ambassador 2017
Kirkon ulkomaanapu 2019 (Nepalin matka)
Ikaalisten matkatoimisto 2019/2020

Tuomarointi: BoD.fi

Palkinnot ja maininnat

Supersaver Travelblog Awards 2013
The Blog Awards 2015 -finalisti
Cision TOP 10 matkablogit 1/2017

HAASTATTELUT

Olen matkailevien naisten yhteisön ja verkkomedian perustaja ja voin rakentaa yhteistöitä, jotka ulottuvat molempiin kanaviin. Kurkkaa myös Seikkailijattariin.