ystäviä

Ystäviä ja uusia ystäviä

On ihmeellistä, miten sitä kuvittelee, että aikuisiällä ystävystyminen on vaikeaa. Pyh, sanon minä. Tämän vuoden ensimmäisen kuukauden aikana olin ystävystynyt jo kolmeen uuteen ihmiseen. Kaikki nämä ihmiset ovat kanssani samanhenkisiä reissaajaihmisiä, joiden kanssa voisin lähteä maailmalle minä päivänä tahansa. Kaikista jo elämässäni olevista, ihanista ihmisistä huolimatta, juuri näitä reissaajia olen kaipaillut ja nyt niitä on yht’äkkiä ilmestynyt elämääni. Niin se vaan välillä menee ja olen erittäin kiitollinen siitä.

Kerroin reilu viikko sitten majoittaneen kotiini sohvasurffaajan ja niin kuin kirjoittelin, hänestä tuli minulle uusi ystävä. Sohvasurffauksen kokemukset voivat olla monenlaisia, mutta itse olen ollut asiassa onnekas ja esimerkiksi tämän edellisen kanssa molemmat kokivat samoin. Tässä hänen antama palaute minusta, sai hymyn huulille! En lähde kirjoitusvirheitä korjailemaan, niillä ei tässä ole merkitystä.


Super positive

Laura and Lily the cat (so sweet and playful) hosted me in there cozy lil
place in a very nice area.. Laura loves to travel, its her passion..you can
feel it in her flat as well..its great feeling..
And she has shown me so many interesting places around Helsinki.. took me to exhibitions.. live concert and many bars..we also went to a very interesting finish cafe and went to a beach even tho it was a bit chilly to swim but we almost did :))
i just felt as i was at home with her.. and as if she was my old friend..
we met so many interesting friends of hers.. and even went to yoga..
in 3 days i had so many things to experince..
it was wonderfull.. and i felt i discovered an amazing city.. where maybe
even i would love to live.. :D:D
Also it was great cause sometimes we would go wondering around and both felt as if we were travelers in a city discovering together new place.. 🙂 i guess i can go forever..
Laura you are very warm and open heart person!im very thankful!”


 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.