Yksi toteutunut unelma: matkailuauto tuli elämääni

Ikuisia haaveilujani, loppumattomia fiilistelyjäni ja elämänmakuisia seikkailujani pidempään seuranneet tietävät, että olen jo pidemmän aikaa unelmoinut mobiilikodeista ja pakettiautoista. Olen fiilistellyt liikkuvan miniatyyrikodin mahdollistamaa vapautta ja haaveillut sellaisen omistamisesta. Näitä aiheesta jo aiemmin rustailtuja juttuja löytyy täältä blogistani pilvin pimein, joten kannattaa lukaista nekin läpi.

Joskus taisin kirjoittaa, että tähän unelmaan liittyy toinenkin ihminen; ystävä tai joku enemmän kuin ystävä. Enhän minä nyt yksin haluaisi autossa istua vailla määränpäätä. Joskus, kun unelmistaan puhuu tarpeeksi pitkään ja kun kulkee tietoisesti niitä kohti, unelmilla on tapana toteutua – tavalla tai toisella. Joskus tapa on odottamaton ja arvaamaton, joskus unelman toteutuminen vie pidemmän aikaa ja enemmän työtä. Silti, uskon edes jossakin määrin realististen unelmien toteutuvan.

asuntoauto

asuntoauto urbaani viidakkoseikkailijatar

Kuten aiemmassa jutussani kerroin, elämääni jonkin aikaa sitten astellut ihminen teki pienen hankinnan ja toteutti unelmansa mobiilikodista. Hän meni ja pisti nimen alle 25 vuotta vanhan asuntoauton papereihin ja osti kyseisen kulkuneuvon itselleen kesäkodiksi. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kahden ihmisen toteutunut unelma toteutui samalla hetkellä. Tämä kaikki tarkoittaa, että kesäkoti on nyt myös minunkin elämässäni.

Koskaan ei voi tietää, kuinka pitkään tilanteet jatkuvat, mutta hetkessä eläjänä paljastan teille nämä tämän hetken uudet tuulet. Elämässäni on asuntoauto ja sen kanssa samassa paketissa elämääni astellut tyyppi, jonka kanssa suunnittelemme jo hurjia seikkailuja tämän asuntoauton kyydissä. Ensimmäisen roadtripin teimme muuten jo viime viikonloppuna, mutta siitä kerron lisää pian.

asuntoauto

asuntoauto

Nyt haluan vain muistuttaa teitä erittäin kliseisesti tästä:

Muistakaa unelmoida niitä imelänkin vaaleanpunaisia unelmianne.

Unelmat voivat toteutua. Niin toteutui ainakin oma unelmani surffirannoille ja luonnonpuistoihin mukaan lähtevästä, neljän pyörän päälle rakennetusta lomakodista.

EDIT 2020: Ihminen pysyi elämässäni melkein kolme vuotta ja autolla ehdimme tehdä monta upeaa reissua surffirannoille ja muualle.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.