Vegetaristin valinnat Gili-saarilla

Indonesian Gili-saarilla voi tätä nykyä herkutella paikallisten herkkujen lisäksi kansainvälisen keittiön antimilla. Vegetaristeille ja vegaaneillekin on reilusti valinnavaraa ja ruokaa on tarjolla kaikenlaisten kukkaroiden haltijoille. Monessa paikassa muovipillit on jo korvattu bambupilleillä ja ravintolat ovat toinen toistaan kauniimpia.

Missä syödä Gili-saarilla – vegetaristin valinnat

Vegetaristi gili-saaret

Pituq Cafè | Gili Trawangan

Suomalaisomisteinen Pituq Cafè sekä saman omistajan uudempi ravintola, Pituq warung, ovat Gili Trawanganin tunnetuimmat ravintolat smoothie bowleista ja vegeherkuista nauttiville matkailijoille. Valitse kotoisa Pituq Cafè aamulla tai lounaalla ja Pituq warung illallisella. Makuelämykset ovat ikimuistoisia, tunnelma lämmin ja sisustus kaunis. Kaikki on luomua ja vegaanista.

Vegetaristi gili-saaret

Kokeile myös: Banyan tree, Kayu Cafè ja Karma Kayak

Pachamama | Gili Air

Gili Airin ruokamaailman helmi on jokaisen terveysruokaherkuttelijan (ja Instagrammaajan) vakiopaikka, Pachamama. Kauniisti sisustettu, hipsterimaailmainen ravintola, on kaikin puolin viihtyisä ja jokainen nurkka on valokuvauksellinen. Muovipillit on tietysti korvattu bambupilleillä ja ruokalistan kanssa joutuu ongelmiin runsaudenpulan kanssa. Raikasta ja hyvää ruokaa sekä juomaa.

Kokeile myös: Le Sate Bar ja Warung Bambu

Nourish | Gili Meno

Tämä ulkoilmaravintola sijaitsee pienen joogashalan ja ekologisen majapaikan yhteydessä. Hyviä kasvisruokia ja saaren parhaita, mehustettuja mehuja. Nourish etsii sisustuksen saralla vielä suuntaansa, eikä ole visuaalisesti yhtä kaunis kuin kaksi aiempaa, mutta muuten varsin suositeltava.

Kokeile myös: Adeng Adeng restaurant ja Ya Ya Warung.

Budjettimatkaajan vinkki: Hinta paikallisessa ravintolassa on aina reilusti halvempi. Aterian saa alle eurolla paikallisesta warungista (muista:tulisempaa ja maukkaampaa), mutta hienommissa paikoissa saa ateriasta maksaa moninkertaisen hinnan. Miljöö maksaa, tietysti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top