Uusia suunnitelmia

En ole vielä kerennyt käymään läheskään kaikkea Istanbulin reissulta läpi, kun seuraava lähtö jo lähestyy. En ole myöskään päässyt vielä kertomaan kaikkia niitä vanhempia ja jännittäviä juttuja, joista sormeni jo syyhyävät päästä näpyttelemään. Kertomatta on edelleen tarinoita aina Cannesin leffafestareilta Galapagossaarten luontomatkoihin, borneolaisen heimon kanssa yöpymiseen ja Kreikassa vietettyyn kesään. Kaikkea on vielä kertomatta ja uusia juttuja tulee kuin sieniä sateella. Hyvä niin.

Viikon päästä lähden taas. Tänä talvena teen poikkeuksen ja talvireissuni on vain parin viikon pituinen. Poikkeuksen teen myös matkakohteen suhteen. Monesti olen suunnannut talvella erittäin kaukaisille kaukomaille. Viikon päästä alkava, erilainen talvireissuni, vie minut parin viikon aikana Milanon kautta tulvivan Venetsian karnevaaleille juhlistamaan omia syntymäpäiviäni ja sieltä ystäväni luokse Abu Dhabiin, jossa haluan tutustua etenkin aavikkoseikkailuihin.

Ei, matka ei lopu vielä siihenkään ja Abu Dhabista lennän Milanon kautta suosikkikaupunkiini (joka tosin sai Istanbulista vahvan kilpailijan) eli Berliiniin. Berliiniä on myös jo ikävä, joten hauska päästä sinnekin takaisin. Kaukosuhteeni Berliinin kanssa pysyy kasassa, kunhan käyn siellä tarpeeksi usein. Berliinissä on tuolloin muuten isot matkailualan messut, joten sinne vie tieni. Siellä pääsen moikkaamaan Suomen Matkamessuilta tuttuja tyyppejä.

Tuon reissun lisäksi tiedossa on jonkin verran Suomi-matkailua. Minut on valittu VR:n junailua testaavaan projektiin ja olen yksi vapaamatkustajista. Lähden siis suhailemaan pitkin poikin Suomea junalla. Tämä on kovin eksoottista minulle, enhän ole juurikaan Suomessa reissannut. Reittini ei ole vielä selvä, mutta keväisen Suomen matkailua on varmasti tiedossa huhtikuun puolella ja jännittäviä suunnitelmia riittää.

Kyllä on taas monta rautaa tulessa, mutta hyvä niin. Pakko tosin myöntää, että kyllä nämä lomailut välillä tuntuvat lompakossa, joten onneksi pystyn sekä Venetsiassa, Abu Dhabissa että Berliinissä yöpymään ystävieni nurkissa – muuten tämä matka ei tapahtuisi. Jännää, viikon päästä pääsen taas maailmalle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top