Uusi vuosi, uudet seikkailut

Vuosi vaihtui uuteen ja käänsin omassa elämässäni uuden jakson, uuden luvun omassa elämänkerrassani. Tämä luku tulee olemaan hyvä, uskon niin. Ainakin teen kaikkeni, että tästä luvusta tulee hyvä.

Valmistin maailmaani vuoden viimeiseen päivään asti, että pääsisin lähtemään pisimmällä matkalle pitkiin aikoihin. Itkin uupumuksesta, kun suljin työpaikkani oven  (en enää palaa samaan paikkaan, jossa olen ollut osana ihanaa tiimiä yli yhdeksän vuotta) ja kun kiireessä säädin painavia muovisäkkejä (taisipa mukaan eksyä myös yksi, jonne sekoittui roskasäkin ja tärkeiden tavaroideni sisältö) sisareni täyteen autoon, kun hain seuraaviksi viikoiksi kilokaupalla ruokaa ja hiekkaa alivuokralaiseni hoitoon jäävälle kissalleni ja kun pakkasin aamuyöhön asti.

Viimeisen kuukauden aikana olen myös päättänyt perustaa matkani jälkeen oman kampaamon. Kaikki tapahtui kuin käsikirjoituksen mukaan ja tästä käsikirjoituksesta kerron lisää toisen kerran. Tärkeintä on, että viimeisen kuukauden aikana sain pitkääkin pidempien työpäivieni ohessa myös pistettyä nimeni liiketilan vuokrasopimukseen, sain ideoitua tulevan yhtiökumppanini kanssa kaikenlaista, saimme ostettua kampaamotuolit ja muutenkin pedattua uudelle kampaamolle upeaa tulevaisuutta. Olen tästä kovin innoissani, niin innoissani, että jopa kotiinpaluu sitten 11 viikon jälkeen tuntuu kivalta asialta. Sitä ennen tämä matka tulee monin tavoin jopa tarpeeseen.

Myönnän itselleni, on mennyt liian lujaa ja olen polttanut kynttilää molemmista päistä jo pitkään. Liikaa on tapahtunut ja käsiteltäviä asioita on ollut liikaa. On hyvä ottaa kaikkeen pieni pesäero ja suunnata katse uuteen. Teen sen toiveikkaana ja luottavaisena. Olo on nyt jo hyvä, tiedän olevani matkalla oikeaan suuntaan, takaisin myös parhaaksi versioksi itsestäni.

Matkaan siis seuraavat viikot (11 kokonaista viikkoa) täällä Kaakkois-Aasiassa. Kerron teille kuulumisia ja vinkkejä tasaisen epätasaiseen tahtiin, se ei tule muuttumaan. Sellainen olen ja sellainen aion olla. Tämä on spontaaniuden ja fiilispohjaisen elämän kääntöpuoli.

Nyt, suljen silmät Bangkokista Pohjois-Thaimaahan (Chiang Mai/Pai) matkalla olevassa yöbussissa, jonne juuri ja juuri ehdin ja jonne varasin liput tänä aamuna. Aion pysähtyä pariksi päiväksi Pohjois-Thaimaahan ja viettää aikaa seikkailuiden ohella myös blogini äärellä ja vain rauhoittaa tahtia.

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille teille! Mitä toiveita ja odotuksia teillä on tälle vuodelle? Onko täällä muita, jotka ovat suurempien muutosten äärellä?

Terkuin,
Laura

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.