Urbaania löytöretkeilyä: Paluu Talolle

Muistatteko, kun kerroin jonkin aikaa sitten Talona tuntemastani rakennuksesta, joka paloi pian visiittini jälkeen? Kävin taas paikan päällä. Tällä kertaa kävin tsekkaamassa, miltä palanut Talo näyttää.

Palanuthan se oli, sen näki jo kaukaa. Huomasin tosin myös, että tämä niin sanotulle Talolle kuuluva pääty tästä vanhasta Vihannestukkurakennuksesta oli pelastunut liekeiltä. Näytti siltä, että vain rakennuksen toinen pääty oli täysin tuhoutunut ja Talo seisoi tukevasti paikallaan.

Aidat kielsivät alueelle menon. Menin silti. Menin sivurakennuksen ovesta sisään ja löysin sotkuisen kodin. Oli hella, kirjahylly, kahvinkeitin ja vaatteita. Titanic-leffakin näytti olevan pöydällä.

Kiertelin ja tutkin, tapani mukaan. Katosta roikkuvat metallinpalaset natisivat tuulessa ja seiniin oli ilmestynyt lisää graffiteja. Maassa oli lasinsiruja ja ties mitä krääsää. Kovin kiinnostavaa tutkimusmatka-matskua oli tarjolla. Tämä rakennus on pian maan tasalla, joten menkäähän paikan päälle ihmettelemään – omalla vastuulla tietysti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top