folk mies

Unelmia puumajoista ja puihin kiipeilevistä folk-miehistä

Kuvitelma siitä, että omat intressit ovat erityisiä taitaa olla täysin väärä. Taidan olla vain yksi ajan hengelle altis sielu, joka sattuu tykkäämään puumajoista, hippipakuista ja ja folk-miehistä.

Välillä sitä ihmettelee, miten monesta ihannoimastani jutusta tuleekin massan muoti-ilmiö. Tai ehkä ne ovat jo olleet nousussa olleita asioita, joista olen ruvennut tykkäämään juurikin niiden ilmestyttyä maailmankartalle ja nähtyäni kuvia netissä sun muualla, tiedä häntä.

Ehkä omat fiilistelyni ovat vain ajanhenkisiä asioita ja paikkoja, joista moni kaltaiseni tyyppi tykkää. Hetki sitten kauhistelin tajutessani, että se päiväunieni parrakas ja metsässä tai viidakossa elävä ja puihin kiipeilevä, luonnonläheinen ruutupaitamies on ilmiö ja tuttavani kutsui tuota ilmiötä nimellä folk-mies. Toisin sanoen on tyypillistäkin tyypillisempää tykätä tuollaisesta ihmistyypistä, vai niin.

Luin juuri lentokoneen ilmaislehteä, jossa oli juttua puumajoista. Puumajoista, jotka ovat uusi ja kiinnostava majoittumisen muoto. Haluan asua puumajassa, rakastan puumajoja! Olen kertonut tästä fiilistelystäni teillekin aiemmin, tämä ei ole uusi asia. Nyt siis on ilmeisesti kovin tyypillistä haluta majoittua puuhun rakennetussa mökissä.

Näköjään siis jopa puumajat, joiden fiilistelyä ystäväni välillä ihmettelevät ovat uusi ilmiö.

Tämänkin asian hyvä puoli on se, että itselleni majoittuminen puuhotellissa tai jopa asuminen sellaisessa muuttuu helpommin tavoiteltavaksi unelmaksi, jos niitä onkin kysynnän vuoksi saatavilla.

Täytyy muuten tähän väliin kertoa Berliinin matkamessuilla maaliskuussa käydystä keskustelusta, joka oli varsin utopistinen. Te, jotka olette lukeneet juttujani tarkasti, tiedätte suosikkiasioistani jonkin verran. Sanat Kleinbus (niin, se hippipaku), puumaja, metsä ja Berliini kuuluvat usein fiilistelemieni asioiden listalle.

Noilla messuilla näin ensin eräällä kojulla vanhan Volkkari-pakun. Sitten näin prototyypin puumajasta. Mitä? Oli pakko mennä jututtamaan tuon kojun edustajaa, joka kertoi myyvänsä puumajoja. Oikeasti, minä haluan oman puumajamökin! Totuus on, että ylimääräistä ei taskun pohjalla ole ja en tuollaista majaa voisi tähän hetkeen hankkia.

Jutustelin tuon miehen kanssa silti hetken ja kerroin unelmistani. Siihen hän tokaisi:

Ai jaa, mun yhtiökumppani asuu puumajassa Berliinin ulkopuolella sijaitsevassa metsässä ja sillä on Kleinbus!.

Niin, tämä minunkin hullu unelmani (yksi niistä) on siis oikeasti toteutuskelpoinen. Olisikohan tämä kyseinen tyyppi ollut myös sellainen muodikas folk-mies? Hihi, no sitä en selvittänyt ja se on ihan hyvä niin.

Oletko sinä majoittunut puumajahotellissa? Kuka muu tykkäisi hengailla puumajamökissä? Tsekkaa myös kasaamani Treehouse-aiheinen kuvagalleria Pinterestistä. Ihania, eikös ole?


I love treehouses. I could even imagine living in one, one day.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.