Unelmia ja suunnitelmia

Tämä viikonloppu oli viilettämiseen menneen vapun jälkeen rauhallistakin rauhallisempi. Täytyy sanoa, että välillä se tekee varsin hyvää. Helposti sitä vain kiitää paikasta toiseen ja päivästä seuraavaan joko mielessään tai toimissaan ilman, että pysähtyy edes tajuamaan, mitä on tekemässä.

Nyt olen vain ollut. Nämä päivät eivät varmasti jätä suurta jälkeä oman elämäni historiankirjoihin, mutta tällaiset päivät ovat välillä tarpeellisia. Silti, yritän arjessakin tehdä asioita asteen verran mukavammiksi ja mieleenpainuvammiksi. Television katsominen on tunnelmallisempaa kynttilänvalossa ja aamupala maistuu paremmalta kauniisti katettuna.

Tänä viikonloppuna olen myös saanut pienessä kodissani jotain aikaan. Siivosin ja vaihtelua rakastavana ihmisenä muokkasin jälleen kerran yksiöni ulkonäköä rakentamalla ikioman Wanderlust-nurkkauksen. Tämä nurkkaus on tarkoitettu fiilistelyyn ja haaveiluun ja sijoitin sinne, eli ikkunalle, kaikki itseäni tällä hetkellä kiinnostavat kirjani. Valikoimasta löytyy lähinnä matkailuun liittyviä kirjoja sekä elämäntaitoon js syvällisiin ajatuksiin liittyviä teoksia.

Wanderlust-nurkkauksessa on myös kynttilä, Buddha-patsas, metallinen Kleinbus-pakettiautominiatyyri sekä pari maatuskaa. Niin, ja verhotangosta roikkuu karttapallo. Ihana nurkkaukseni, taidan tykätä siitä.

Tämän viikonlopun aikana on myös varmistunut hieman uusia matkasuunnitelmia. Arvatkaas, minne olen menossa seuraavaksi ja sitä seuraavaksi? Suuntaan ensin maahan, joka on eksoottisuudellaan kiinnostanut minua koko ajan enemmän ja enemmän. Sen jälkeen matkaan luonnoltaan erittäin kauniiseen maahan, johon jo maaliskuussa yritin mennä, siinä onnistumatta.

Ensimmäinen uusi kohteeni on siis Marokko ja pari viikkoa sen jälkeen minua kutsuu vuoristoinen Sveitsi. Jos nyt laskisin maita, joissa olen vieraillut, saisin kaksi uutta maata listalleni ja kaksi uutta sulkaa hattuuni. Vaikka oma kriteerini matkakohteita valitsessa ei olekaan kumpikaan noista, olen erittäin iloinen, että juuri nämä kaksi maata tulevat minulle pian edes pintaraapaisun verran tutuiksi. Jännää!

Hyvää sunnuntaita tyypit! Rauhoittukaa, rentoutukaa, fiilistelkää ja nauttikaa!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top