Tropical Islands Resort: Yö Berliinin tropiikissa

Jonkin aikaa sitten kirjoittelin kokemuksestani tuossa trooppisessa, entiseen ilmalaivahalliin rakennetusta Tropical Islands Resortissa. Yksi hallin erikoisuuksista on fakta, että tässä trooppisessa hallissa voi myös yöpyä ja pitihän sekin testata, luonnollisesti.

Majoitusvaihtoehtoja on jokaiseen makuun. Majoitusta on eri maanosien tyylisissä rakennuksissa Borneon longhouse-tyylisestä talosta balilaiseen taloon ja japanilaishenkiseen huoneeseen. vai nukkuisitko kenties mieluummin söpössä, valkoisen hiekan päälle sijoitetussa teltassa vai rantatuolissa? Myös omalla asuntoautolla voi majoittua ulkona ja pihamaalla on myös erillisiä mökkejä, mobiilikoteja.

Minun kotini tuona yönä oli ihana, balilainen huone. Tummaa puuta ja idän eksotiikkaa ja mikä parasta, iso sänky vain minua varten. Oih, autuutta. Myönnettäköön kyllä, että välillä saattaisi olla ihan kiva jakaakin näitä kokemuksia jonkun seikkailijan kanssa. Silti, se jättisänky tuntui huikealta ja paljon mieluummin seikkailen yksin kuin huonossa tai keskinkertaisessa seurassa.

Ikkunoista näkyi puita ja tietystä kulmasta katsoessani pystyin eliminoimaan näkökentästäni hallin metalliset rakenteet. Pienenä miinuksena tähän huoneeseen mainittakoon fakta, että vessa sijaitsi muualla kuin huoneessani ja tietysti minulla iski keskellä yötä vettä lipitettyäni pakottava tarve suunnata naistenhuoneeseen. Silti, balilainen huoneeni oli niin ihana, että vessattomuus ei haitannut. Pienen seikkailuhenkisyyden takia näitä erityisempiä huoneita kutsutaankin nimellä Adventure lodge.

× Varaa täältä! ×

Mainitsinkin jo edellisessä jutussa, että hallin äänimaisema ei vastaa oikeaa tropiikkia. Oikeassa tropiikissa yöllä saattaisin kuulua sammakon kurnutusta tai muiden eläimien ääniä, mutta tässä hallissa kuului jonkin verran eläimellisten ihmisten ääniä. Koskaan ei tiedä, keitä tähän valtavaan halliin sattuu samaan aikaan ja jos porukassa on bileporukkaa ja rauhaa rakastavia, keskitietä on vaikea löytää.

Kyllä tämä oli ehdottomasti kaikin puolin positiivinen kokemus ja on loistavaa, että halli on vuorokauden ympäri auki. Uimaankin voi mennä oikeasti vaikka keskellä yötä ja senhän minäkin tein ennen unia. Korvatulpat korvissani nukuin pienestä melustakin huolimatta sikeästi aamuun asti jättisängyssäni ja aamuun heräsin intoa täynnä, aamu-uinnille ja aamupalalle valmiina. Aikainen lintu parhaan rantatuolin nappaa!

Vinkki:Hallissa voi hengailla ilman erillistä maksua kolmeen asti aamulla, jonka jälkeen rannekkeelle rapsahtaa automaattisesti noin parin kympin yöpymislisä, jollei erillistä huonetta ole varattu.

 

× Varaa täältä! ×


Luithan myös sen aiemman juttuni Tropical Islands Resortista? Tästä jutusta löytyvät faktat kyseiseen paikkaan ja lisää tietoa kaikesta. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top