the blog awards Finland

The Blog Awards 2015 – Suomen parhaiden blogien metsästys

Minut on listattu Suomen parhaimpien blogien joukkoon.

Olen ollut kuluneen viikon ajan ollut yhtä hymyä, paitsi aamuisin. Silloin saatan vähän kiukutella. Välillä elämä hymyilee täysin ujostelematta ja silloin hetken kestävästä totaalisesta onnellisuudesta kannattaa ottaa kaikki irti. Kell’ onni on, se sen näyttäköön, siitä nauttikoon, sitä arvostakoon.

Minulla on teille neljä jännittävää uutista. Numeroin ne teille järjestyksessä, jolla ei ole mitään merkitystä niiden tärkeyden kannalta. Neljä levotonta mieltäni ilahduttavaa uutista tulee tässä:

1. Minä muutan

Tähän jaksoon on kuulunut paljon hyviä, uusia tuulia. Puolet kodistani on pakattu laatikoihin, jotka kuljetan viikonlopun aikana uuteen osoitteeseeni, keskelle idyllistä puutaloaluetta. Matkoja on tiedossa kaksi ja nyt tulevien parin kuukauden aikana poistun Suomen ja myös koko Euroopan rajojen sisältä.

2. Turkki kutsuu

Ensimmäinen kohde on Turkki, jossa pääsen purjehtimaan ja vaeltamaan kuvankauniisiin maisemiin. Tuosta reissusta lisää aivan pian. Voin jo nyt luvata, että ikimuistoinen reissu on tulossa. Voisin jopa tässä tilanteessa käyttää hieman liiankin käytettyä sanaa ja kuvailla reissua sanalla eeppinen.

3. Sri Lanka, täältä tulen

Toinen reissu vie minut takaisin maahan, jossa vietin kuukauden kolmisen vuotta sitten. Maahan, joka yhdistää teeplantaasit, surffiaallot, viidakon ja kulttuurin. Lentoliput tälle reissulle ovat vielä varaamatta, mutta pienellä varauksella uskallan jo paljastaa, että suuntaan pariksi viikoksi Sri Lankalle. Matkaseuraksi otan sen surffirannoille kipeästi halajavan espanjalaisen karavaanarin, jota poikaystäväksikin olen kuullut kutsuttavan (juu, pidemmän sinkkujakson jälkeen tuo sana tuntuu edelleenkin hieman erikoiselta).

4. Blogigaalaa pukkaa

Näiden kahden matkan väliin mahtuu muunlaista jännitystä. Tämä blogi, Urbaani viidakkoseikkailijatar, on pääsemässä parrasvaloihin. Olen ehdolla Suomen parhaaksi blogiksi suuressa The Blog Awards -blogikilpailussa, kategoriassa matka. Minä ja neljä muuta inspiroivaa reissublogia bloggaajineen kisaamme voitosta, mutta pelkästään tämä koko juttu ja nimetyksi tuleminen on jo yksi suuri voitto ja ansaitsee hurraa-huudon ja lasin kilistelyn. Aikamoista.

Muutoksen tuulia, uusia tuulia, hienoja uutisia ja vuodenajan vaihtumisia. Sellaista kaikkea kuuluu elämääni nyt. Nyt aion nauttia siitä. – nöyrän kiitollisena, mutta täysillä.

Psssssst! The Blog Awads -kilpailussa on myös yleisöäänestys. Anna ihmeessä äänesi suosikeillesi eri kategorioissa ja tutustu muutenkin Suomen blogimaailman tämän hetkisiin tähtiin.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top