Marokko glamping sahara

Glamping-elämys Saharan autiomaassa

Millaista majoitusta on Saharan autiomaassa? Haluaisitko kenties nähdä, miltä näyttää autiomaateltta?

Viikonloppu on ollut täynnä kulttuuria. Eilen musiikkia ja tämän illan pyhitin elokuvalle. Kyseinen elokuva, Tracks, kertoo Australian halki kameleiden ja koiransa kanssa kävelevästä naisesta. Autiomaa ja karut paikat kutsuvat näköjään muitakin. Itse en ehkä aivan yhtä extreme-matkalle lähtisi, mutta elokuva oli kaunista katseltavaa. Se myös viritti sunnuntai-iltani sopivalle taajuudelle ja voin taas jatkaa juttusarjaani Saharasta.

Erg Chegaga desert camp, Morocco

Upea majoitus Saharassa

Nyt esittelen teille erään viiden tähden hotellin, tavallaan. Oikeasti ainoat tähdet, jotka tähän hotelliksi kutsumaani telttaan liittyvät ovat autiomaan tähtitaivaan tähdet. Saharan majapaikkamme oli siis Erg Chegaga desert camp.

Aikaa emme omassa, kolmen hengen teltassamme juurikaan tosin viettäneet, mutta haluan vain esitellä teille paikan, jossa autiomaassa majoittuva seikkailija käytännössä voisi majoittua ja viettää aikaakin. Itse voisin kuvitella oleskelevani tuollaisessa pidempäänkin, mielenrauha ja meditatiivinen vaikutus olisivat taattuja.

Erg Chegaga desert campp marokkoErg Chegaga desert camp marokkoSahara marokko glampingSaharan reissulla voi valita monentasoista majoitusta, ei tietysti mitään luksus-hotelleja jättimäisine uima-altaineen. Se olisi lievästi sanottuna epäeettistäkin, kyseessä on kuitenkin maailman kuivin kolkka. Meidän majoitus oli keskitasoa, mutta minulle enemmän kuin mitä osasin Saharassa sijaitsevilta teltoilta odottaa. Oli suihku ja vessanpönttökin. Hiekkaa oli tietysti vähän joka paikassa, mutta hiekkaa kammoksuvien kannattaa muutenkin pysyä kaukana autiomaasta.

Sympaattista majoitusta, minulle tällainen on kaikessa erilaisuudessaan juurikin sitä luksusta! Mitäs te ajattelette, kiehtooko aavikkoteltta?

marokko saharamarokko saharamarokko sahara glampingSahara experience kokemuksia* Olin matkalla Sahara Experiencen vieraana, mutta mielipiteeni ovat aina rehellisiä, eivät rahalla ostettuja. Kiitos kutsusta Saharaan, Sahara Experience!

LUKUVINKKI: Miltä tuntuu viettää yö Saharan tähtitaivaan alla?

1 ajatus aiheesta “Glamping-elämys Saharan autiomaassa”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top