Täydellinen keidas ja majapaikka Langkawilla

Täydellinen majapaikka lomalla on sellainen, josta ei ole kiire pois ja joka hellii aisteja sellaisenaan, omana itsenään. Yksi tällainen majapaikkojen helmi sijaitsee Malesian Langkawilla ja pääsin *testaamaan sen taikaa talven reissullani ja täyttämään sen kauneimmassa villassa vuosia.

*Kaupallinen yhteistyö: Malesian turismitoimisto (valitsemani majoitus saatu osana PR-matkaa)

Vietin helmi-maaliskuussa kaksi yötä Malesian Langkawin yhdessä kauneimmista majapaikoista. Olin Langkawilla jo toista kertaa ja *olin osan matkasta Langkawin turismitoimiston vieraana. Olin toivonut yöpymistä majapaikassa, josta voisin ilolla kertoa eteenpäin. Olin toivonut luonnonläheistä ja ekologista majapaikkaa, jossa oikeastikin haluaisin majoittua. Toisin kävi ja aikataulusyistä minut laitettiin isoon ja persoonattomaan resort-hotelliin, joka ei saa mainintaa blogissani. Hieman pettyneenä toivoin vielä vinkkiä erityisestä majapaikasta ja kuvailin toiveeni tarkemmin. Kerroin speksini tarkkaan ja niin minua onnisti, minulle löydettiin juuri se puuttuva palanen, jossa sain yöpyä Langkawin matkaosuuteni kaksi viimeistä yötä.

Kunang Kunang Heritage Villas on upea ja uniikki majapaikka Langjkawilla

Kunang Kunang Heritage Villas on nähtävyys jo itsessään. Kaikki pienen resortin rakennuksista ovat perinteisiä ja vanhoja malesialaisia taloja, jotka on tuotu Langkawille Malesian mantereelta. Ne on entisöity ja muokattu tähän päivään, sisustettu tähän aikaan ja vaativammankin esteetikon mieltä ylentäväksi.

uniikki majoitus langkawi

Puiset rakennukset ovat yksityiskohtaisia ja jokaisessa on katettu, osittain parvekkeella sijaitseva kylpyhuone. Oman kylpyhuoneeni puinen, paljumainen kylpyallas, oli erittäin kutsuva ja taisin siellä rentoutuakin syntymäpäiväsankarina, ylhäisessä yksinäisyydessäni.

Kahden päivän ajan katselin vain ympärilleni ja ihailin kaikkea. Paikka on niin kaunis. Alueella sijaitsee villojen lisäksi uima-allas, jossa saa rauhassa uida ja rantatuoleja, joissa voisi viipyä vaikka koko päivän. Hauskaa seuraa saa alueella viilettävistä rotukanoista.

majoitus langkawi
majoitus langkawi

Paikka sijaitsee Langkawin sisämaassa, kuitenkin järkevän etäisyyden päästä vaikka Cenangin rannalta. Hotellilla on oma ravintola, jota voi lämpimästä suositella.

Tämä on ehdottomasti kokemisenarvoinen majapaikka, jos Langkawin suunnalle menee. Täydellinen esimerkiksi pariskunnille.

Psst! Paikan omistaa Kuala Lumpurissa asuva malesialaismies, joka on ammatiltaan muotisuunnittelija ja joka on puvustanut monia maan hallitsevia henkilöitäkin. Tyylitaju näkyy kaikessa Kunang Kunang Heritage Villojen yksityiskohdissa, joiden kauneutta on todella vaikeaa saada vangittua edes kuviin.

Varaa esimerkiksi täältä (jostakin syystä paikan omat sivut eivät toimi).

majoitus langkawi
majoitus langkawi
Paikan vastaanotto on todella kaunis ja yksityiskohtainen. Pyydä ihmeessä kierrosta ja kysele paikan historiasta. Avulias henkilökunta avustaa ja kertoo varmasti!

Oletko menossa Langkawille? Lue kaikki juttuni Langkawilta täältä. Myös Gemalai Village on ikimuistoinen majapaikka.

Navigate