viimsi spa tallinna

Tallinnan Viimsi Spa on rentouttava kylpylä aikuiseen makuun

Tallinnan Viimsi Spa on loistava rentoutumiskohde aivan Tallinnan keskustan kupeessa. Lue kokemukseni ja tunnustele, olisiko paikka sinuakin varten.

*Kaupallinen yhteistyö: Ikaalisten matkatoimisto

Viro on tunnettu kylpylöistään, jotka uusiutuvat kovaa vauhtia vastaamaan paremmin kaikenlaisten ja kaikenikäisten tarpeisiin. Tutustuin kesällä Viron länsirannikon kylpylöihin, löytämättä sitä aivan täydellistä, aikuiseen makuun toteutettua rentoutumisen mekkaa. Nyt, päivän reissulla Tallinnassa, sellainen löytyi. Kylpylän nimi on Viimsi Spa.

Työporukkani, matkateemaisen parturi-kampaamo Aroha Helsingin henkilökunnan, pikkujoulut vietettiin hiljattain Tallinnassa. Alkoholinhuuruisen juhlinnan sijasta kaipasimme rentoutumista ja hemmottelua, mahdollisimman helposti. Halusimme nautiskella ja palautua vuoden kiireestä ja sitä varten löysimme loistavan vaihtoehdon, Day Spa -paketin Viimsin kylpylässä.

Halusimme kaiken helposti ja varasimme päiväpaketin, johon kuului laivamatka mennen tullen Tallinnaan, kuljetuksen kylpylään ja päätimme vielä räätälöidä aikataulullisesti omaan pakettiimme mahdollisuuden illallistaa Tallinnan Telliskivessä. Ja kaiken tämän ehdimme tehdä yhdessä päivässä naapurimaassamme, ilman aikataulustressiä tai säätöä.

Lukuvinkki Seikkailijattarissa: Tallinnan parhaat hotellit ja hostellit

Matkalla Tallinnaan laivalla.

Day Spa -paketti Tallinnan Viimsin K18 -kylpylässä

Halusimme valita kylpylän, jossa porealtaissa ei leiki yksikään lapsi. Niin ihania kuin lapset ovatkin, arvostan välillä myös täysin rauhalle ja aikuisten jutuille omistettuja paikkoja. Halusimme paikan, jossa voi olla vaikka hiljaa ja oikeasti rauhoittua. Sellainen, Viimsi Spa, löytyi noin puolen tunnin matkan päästä Tallinnan satamasta, Viimsistä.

Lukuvinkki Seikkailijattarissa: 4 x kylpylä Suomessa aikuiseen makuun

Tallinnan Viimsi Spa on tehty seesteiseksi ja kauniiksi. Lähes jokaisessa saunassa on joku lisäelementti, haluaa sitten hieroa itsensä täyteen mutaa, kuoria ihonsa suolalla tai tuijotella takkatulta. Turkkilainen hamam oli meidän kaikkien suosikki ja vain makoilimme lämpimällä kivellä, katsellen sähköistä tähtitaivasta. Pystyimme melkein teleporttaamaan itsemme jonnekin vielä kauemmas, ehkä itse mielikuvamatkustin jonnekin Intian Goalle.

Viimsi Spa on tehty seesteiseksi ja kauniiksi. Lähes jokaisessa saunassa on joku lisäelementti, haluaa sitten hieroa itsensä täyteen mutaa, kuoria ihonsa suolalla tai tuijotella takkatulta.

Kylpylän suurin allas on kiinnostava. Altaassa voi katsella isoa näyttöä, jossa näytetään maisemia. Jos maisemat eivät kiinnosta, voi napata juoman vedessä sijaitsevassa allasbaarista. Lisäksi on porealtaita ja eräässä altaassa jalkansa voi lisämaksua vastaan laittaa kalojen suorittamaan kuorintaan.

Mitä Day Spa -pakettiin Tallinnan Viimsi Spa -kylpylässä kuuluu?

Tallinnan Viimsi Spa ja kylpyosasto.

 

Day Spa -pakettiin kuuluu pyyhkeiden ja kylpytakin käyttö. Omat tossut kannattaa ottaa mukaan. Pakettiin kuuluu myös tervetuliasjuoma allasbaarissa ja pari minihoitoa. Kasvonaamio erillisessä hoitolahuoneessa oli meille kaikille kohokohta. Jokainen meistä nukahti rentouttavan musiikin soidessa taustalla, kasvonaamion vaikuttaessa kasvohieronnan jälkeen. Olo oli taivaallinen. Day Spa -paketilla saa kylpylässä viettää aikaa yhteensä neljä tuntia.

Tänne menisin toistekin ja suosittelen menemään keskelle päivää (näin se laivojen aikataulunkin vuoksi toimii parhaiten), jolloin kylpylän saa melkein itselleen. Ota mukaan vaikka kirja ja vetäydy välillä omaan loossiisi nauttimaan tekemättömyydestä ja totaalisesta rentoutumisesta.

Psst! Tämä voisi olla aika kiva treffipaikkakin.

day spa tallinna viimsi

Muista muuten, että Tallinnan alueen tunnetuin ranta, Piritta, sijaitsee matkan varrella Viimsin kylpylään. Etenkään kesällä ei olisi hullumpi idea yhdistää päiväreissuun myös ranta-aikaa.

Varaa matkasi Day Spa -kylpylälomalle täältä!

 


 Lukuvinkit Seikkailijattarissa:

 4 x kylpylä aikuiseen makuun 

Vinkit 24 h matkalle Tallinnassa

1 ajatus aiheesta “Tallinnan Viimsi Spa on rentouttava kylpylä aikuiseen makuun”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.