ahvenanmaa kesä

Taikahetki Ahvenanmaalla

Välillä elämä heittää tiellemme ihmeitä, pieniä ihmeellisiä hetkiä. Ne pienet hetket voivat olla kaikkein ikimuistoisimpia.

Juuri nyt ulkona sataa räntää vaakatasossa ja jotta onnistuisin tässä hetkessä arjen eskapismimssa parhaiten, halusin palata takaisin erääseen heinäkuiseen iltaan Ahvenanmaalla.

Päivä oli jo ollut täydellinen; olimme jo vierailleet Märketin upealla majakkasaarella (tästä lisää toisen kerran), bongailleet hylkeitä, herkutelleet ruoalla, ja sitten saapui päivän loppuhuipennus. Palasimme majoituspaikkaamme, jossa merenrantasauna ja palju odottivat saapumistamme. Grillikin oli kuumana ja Vaimomatskuu-blogin ihana Jella oli illan kokki.

Åland

ÄlandAhvenanmaaPaljuneitsyyteni meni sinä iltana. Olen tehnyt elämässäni paljon, mutta en ollut koskaan lillunut paljussa! Siellä paljussa minä, Jella ja toinen Laura sitten nautiskelimme kesäillasta, lasilliset kuplivaa kourassa.

Kun hetki auringon laskiessa, paljussa kikatellen, oli jo valmiiksi täydellinen, alkoi taivaalta tiputella höttöistä kesäsadetta. Sade kesti vain hetken, jonka jälkeen vastarannan saari muuttui punaiseksi. Huh, se oli upea. Innoissamme kuvasimme punaista saarta kukin omasta lokaatiostamme. Minä marssin bikineissäni laiturin päähän.

Ahvenanmaa_MG_3133AhvenanmaaKäänsin pään toiseen suuntaan ja sinne oli ilmestynyt sateenkaari. Toinen huh. Sateenkaaren pää tuntui olevan juuri siellä, missä olimme. Taivas oli vaaleanpunainen ja vastarannan saari edelleen punainen. Käänsin pääni kohti rantaa ja en ollut uskoa silmiäni, siellä vesirajassa seisoskeli pieni bambi. Kolmas huh.

Siis huh huh. Tuo hetki oli kuin taikaa.

Oli palju, sauna, loma, ystäviä, ruokaa, kuplivaa, punainen saari, sateenkaari ja bambi! Ihmeitä siis tapahtuu, oikeasti. Niihin pitää vain uskoa ja ne pitää nähdä. Tällainen juttu tällä kertaa, kumpa olisin taas tuossa ihmepaljussa.

Tuleeko sinulle mieleen joku sinulle ihmeellinen hetki? Uskotko ihmeisiin, edes pieniin sellaisiin?

* Olin Ahvenanmaalla Visit Ålandin kutsumana.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.