Suuntana Natural High Healing Festival

Natural high healing festival

Aloitin vuoteni hyvissä fiiliksissä, itse luodussa jooga- ja meditaatioretriitissä. Noiden hyvän olon päivien jälkeen sisäinen levottomuuteni oli rauhoittunut ja mikään ulkoa tuleva ärsyke ei tuntunut häiritsevän hetkeen. Tuolloin tajusin haluavani tuollaisen olotilan useamminkin.

Tuon olotilan saan muun muassa joogasta ja tanssista. Saavutin samanlaisen hyvänolon tilan myös muutama vuosi sitten, joogatessani Balilla. Tuossa tilassa on taikaa ja se on kuin huume – hyvällä tavalla.

Viime syksynä olin lähdössä matkalle Itä-Turkkiin. Ennen matkaani käppäilin pitkin Etelä-Helsingin merenrantaa ja huomioni kiinnittyi unelmieni kohteeseen, vaaleanpunaiseen Kleinbus-hippipakuun. Auton sisällä oli karttoja ja sen ulkopuolella hääräili muutama tyyppi.

Jutustelin heidän kanssaan ja kerroin paku-unelmastani. Selvisi, että auto on maskotti samaisena viikonloppuna järjestettävässä hyvinvoinnin tapahtumassa. Tapahtuma olisi täynnä hyvää oloa, hyvää energiaa, joogaa, meditaatiota ja tunteita. Halusin mukaan, mutta olin lähdössä Turkkiin, paikkaan nimeltä Van (=pakettiauto).

Do what makes your soul shine.

Tuo tapahtuma jäi kuitenkin mieleeni. Kaipaillessani juuri tämän viikon maanantaina levollisuutta ja hyvää oloa ja pysähtymiatä, selailin Internetin ihmeellistä maailmaa ja muistin tämän tapahtuman. Välillä pitäisi aina muistaa varoa näitä toivomisiaan; joskus saa mitä toivoa, mutta täysin odottamattomalla tavalla.

Muistin, että vaihtoehtoisen tapahtuman sijainti oli edellisenä vuonna jossakin Turun lähellä. Hakusanoilla joogafestivaali ja Turku löytyi tapahtuma nimeltä Natural High Healing Festival. Päätin heti, että sinne minä suuntaan täksi viikonlopuksi imemään itseeni hyvää energiaa, hyvää oloa.

Kohtalo puuttui peliin myös ei-niin-toivotulla tavalla ja tämä silmälleni käynyt tapaturma, josta edellisessä jutussani kerroin, pakottaa minut ottamaan iisisti ja rauhoittumaan. Noh, jätän sitten joogat väliin ja menen vain meditoimaan ja rauhoittumaan. Ei auta itku markkinoilla, vaikka pahalta tuntuukin.

Not until we are lost do we often begin to find ourselves.

Tänään tosiaan tuntuu, että se kuuluisa universumi ei ole puolellani. Ehkä tälläkin on joku suurempi merkitys, kuka tietää. Siihen on kai vain luotettava.

Om, om ja om ja zen isolla Z:lla. Sellaista tarvitsen nyt, ehkä enemmän kuin pitkiin aikoihin. Onneksi tämä tapahtuma sattuu juuri oikealle viikonlopulle, ensi viikko on taas uusi viikko. Siihenkin on uskottava.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.