summeranza

Summeranzaaaaaa!

Hurraa, festarikesä on virallisesti alkanut myös minun elämässäni! Viikonloppuna vilistelin kolme päivää Turun Ruissalossa, Ruisrockin hulvattomissa tunnelmissa. Lavan valloittivat Pet Shop Boys, HIM, Erykah Badu, The Sounds, Band of Horses, Jessie Ware, PMMP ja lukuisat muut artistit. Turussa oli hauskaa ja aurinko paistoi, mutta nyt on aika alkaa valmistautumaan jo seuraavaan koetukseen, Lontoon Summeranzaan.

Mikä Summeranza?

Niinpä, itsekään en ollut ennen tätä kesää kuullut kyseisestä tapahtumasta, mutta nyt olen ja sinne olen menossa. Kyseessä on Lontoossa järjestettävä EF:n kielimatkojen järjestämä huipennus kielimatkalaisille. EF on kutsunut myös minut paikan päälle. Saahan nähdä, mitä tästä seuraa. Matka starttaa ylihuomenna ja mieli on avoin!

Tuhansia kansainvälisiä nuoria ja innokkaita juhlijoita kokoontuu tänä vuonna Lontoon Kempton Parkiin nauttimaan kesästä ja bailaamaan! En ole kielimatkalainen (vaikka se olikin vuosia sitten suuri haave, mutta tuolloin lähdin vaihto-oppilaaksi), enkä enää ihan niin nuorikaan (no joo, aika nuori ja nuorenmielinen silti), mutta silti minä olen yksi heistä- Summeranzan juhlijoista!

Festareiden avauskeikan vetävät brittien Talentista tutut The Luminites ja tapahtuman pääesiintyjä on muun muassa ”I’m sexy and I know it”- biisistään tuttu LMFAO:n Sky Blu. Pääsenpä kyseistä herraa myös haastattelemaan. Aluella on huvipuistokin ja odotan jo villejä pyörähtelyjä kaikenmoisissa vempaimissa. Hauskaa, hauskaa.

Tiedossa on siis lähipäivinä festarihenkisiä postauksia. Aion heittäytyä tähän festarikesään nyt täysillä. Kaveriporukkamme kesän teema onkin sopivasti Teinikesä 2013, joka tarkoittaa hetkiin heittäytymistä ja hulluttelua. Turha vakavamielisyys ja liika aikuisuus saavat hetkeksi unohtua, edes vähän. Hulluttelua ei ole koskaan elämässä liikaa! Otetaan kaikki ilo irti kesästä, Teinikesästä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.