Soutuvene nimeltä Tarzan

Olen horoskoopiltani kalat. Veden äärellä olen kuin kala vedessä ja veden läheisyydessä on vain sitä jotakin. Olen kertonut viehätyksestäni asuntolaivoja kohtaan ja tähän samaan kategoriaan menevät oikeastaan kaikki vedessä lilluvat kulkuneuvot. Minä vain yksinkertaisesti tykkään vedestä elementtinä, en kai muuten sukeltaisi tai surffaisikaan.

Pääsin tänä kesänä pitkästä aikaa erään unohdetun lempipuuhani kimppuun ja nyt puhutaan soutelusta (ei suutelusta, kuten tietokoneeni ehdotti). Soutuvene, missä sinä olet piileskellyt elämästäni? Miten olin voinut unohtaa sinun olemassaolosi? Kesäilta ja soutelu tyynellä järvellä tai merellä rahoittaa levottomimmankin sielun. Sellainen minulla tunnetusti on ja vaikka nautinkin siitä, välillä se täytyy saada rauhoitettua.

Nautin hetkestäni soutuveneessä jopa siinä määrin, että rupesin haaveilemaan omasta paatista. Sen nimi voisi olla vaikka Tarzan. Miksi ihmeessä minulla ole omaa soutuvenettä, jonka voisin nimetä ja jolla voisin soudella juuri sillon kun siltä tuntuu, vaikka keskellä yötä? No joo, eihän minulla ole edes paikkaa, minne sen sujauttaisin.

Vaikka minulle ei sitä omaa nokkelasti nimettyä soutuvenettä olekaan, veneitä vuokrataan vaikka missä. Tämän kesän ja miksei syksynkin tehtävälistalleni on siis nyt virallisesti listattu ”Mene soutelemaan useammin”. Saman vinkin annan teillekin. Vuokratkaa soutuvene, ottakaa vaikka eväät mukaan ja soutakaa salaiselle saarelle. Niin minä aion tehdä.

Jälkihuomio: Myöhemmässä vaiheessa muutin kotiin, jossa oli soutuvene. Unohdin antaa sille nimen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.