Sokkotreffit Marokon kanssa

Joskus kaikki matkasuunnitelmat muuttuvat ja joskus ei ole edes olemassa suunnitelmaa, joka voi muuttua. Nyt on starttaamassa vähän tällainen matka.

Lähden huomenna Marokkoon. Tämä matka meinasi peruuntua yhdeksän päivää sitten. Tuohon asti minulla oli tiedossa hotelli, jossa yövyn. Tiesin myös meneväni Marokossa pidettäville Mawazine-festivaaleille, jossa esiintyy muun muassa Justin Timberlake, Alicia Keys sekä monia maailman musiikin tähtiä. Tiesin pyöriväni lähinnä Rabatin kaupungin lähettyvillä.

Kaikki kuitenkin muuttui. Nyt en tiedäkään enää yhtään mitään muuta kuin sen, että olen lähdössä Marokkoon. Tiedän, että lennän Casablancaan ja että takaisin lennän Marrakechin kautta taas Casablancaan, josta takaisin Tukholman kautta Helsinkiin.

Kyseessä on matka, jonne minut on kutsuttu matkablogaajan roolissa ja en ole itse vastannut näistä hieman erikoisesti hoidetuista matkajärjestelyistä. Olin jo valmiina miettimään vaihetoehtoista reissua tälle melkein peruuntuneelle reissulle ja selailin jo äkkilähtöjä sekä lentoja jonnekin lämpimään, mahdollisimman halvalla.

Vaihtoehtoista reissua ei nyt onneksi tarvitse tehdä ja matka Marokkoon starttaa huomenna. Tämähän on vähän kuin sokkotreffeille olisi menossa. Minä en siis tiedä mitään, mitä tuleman pitää ja missä huomenna olen. Seikkailua, seikkailua ja minähän tykkään seikkailla!

Marokko on yksi tämän hetken unelmakohteistani ja tämä unelma on toteutumassa ihan pian! Minä saan jalkani ensimmäistä kertaa elämässäni Afrikan mantereelle! En meinaa pysyä enää nahoissani, jännää! Rinkkakin pitäisi vielä pakata, kesävaatteita nyt ainakin otan mukaan. Jippii!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top