sohvasurffari

Sohvasurffari – uusi ystävä?

Joko teille on termit sohvasurffaus tai sohvasurffari tuttuja? Sohvasurffaus on tapa majoittua vieraassa maassa tai kaupungissa täysin ilmaiseksi ja samalla saada tilanteesta riippuen käyttöönsä enemmän tai vähemmän paikallinen kaupunkiopas. Loistava konsepti siis meille reissaajille, eikä pelkästään siitä taloudellisesta näkökulmasta vaan tilaisuutena tutustua uusiin, samanhenkisiin ihmisiin.

Sohvasurffaajat löytävät toisensa nettisaitin kautta, jolla voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi turistioppaaksi sekä etsiä tai tarjota kattoa pään päälle ja sohvaa, sänkyä tai vaikka lattiaa, jossa majoittua. Parasta tässä on, että sohvasurffauksen kautta pääsee tutustumaan loistaviin tyyppeihin ympäri maailmaa.

Ensimmäinen sohvasurffaus edessä

En ole itse toistaiseksi ollut kovin aktiivinen tämän palvelun kanssa, mutta aion kyllä aktivoitua. Tästä se alkaa. Olen nyt päättänyt avata kotini eli pienen kämppäni ovet tuntemattomalle ja olen lupautunut ensimmäistä kertaa elämässäni majoittamaan sohvalleni (no joo, se on runkopatja) itselleni täysin vieraan tyypin. Hän saapuu huomenna ja odotan tätä vierailua innolla. Mikäs sen mahtavampaa, kuin saada innokas matkailija omaan kaupunkiinsa ja päästä näyttämään hänelle kaupungin helmiä!

Luulen, että tämä kyseinen italialainen saa olla aika onnekas siitä, että otti yhteyttä juurikin minuun. Olen varmasti yksi niistä kaupungin aktiivisista ihmisistä, jotka tietävät aika monta jännää kulmakuppilaa ja muutakin turistikierroksen ulkopuolista paikkaa.

Itsekin olen ihan innoissani tästä! Kivaa pientä jännää vaihtelua marraskuiseen arkeen. Katsotaan, miten käy! Kerron seikkailuistani italialaisen sohvasurffaajan kanssa lisää ihan pian, pysyhän kuulolla.

EDIT: Myöhemmin menin vuorostani sohvasurffaamaan Italiaan, uuden ystäväni luokse.


♥  Lukuvinkki Seikkailijattarissa: Sohvasurffausvinkkejä naisille  ♥

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top