Marokko-tyylinen sisustus

Sisusta koti Marokolla

Marokon tunnelmat sisustuksessa saavat koristaa uutta kotiani, tuoda matkailun tunnelman ja kauniit värit sekä koristeellisuuden uuteen kotiini.

Muutan viikonloppuna. Muuton kynnyksellä sisustusasiat ovat taas nostaneet päätään ajatusvirtani syövereistä. Pitkästä aikaa olen kiinnostunut laittamaan kotini uuteen uskoon ja tekemään tulevasta asunnostani juuri minun kodiltani näyttävän, matkailijan kodin.

Maailmalta on mukaani tarttunut myös kasa sisustusideoita: Balin puukalusteet, Turkin mausteiset värit sekä tunnelmalliset lamput ja Suomen metsien luonnonmateriaalit.

marokko sisustus

marokko sisustus urbaani viidakkoseikkailijatar

Tällä hetkellä minua inspiroi kuitenkin kaikkein eniten Marokko. Tuhannen ja yhden yön tarinat ja orientaalinen tyyli. Mausteiset värit, pastellivärit, istuintyynyt, koristeelliset ovet, hauskat muodot, värikkäät laatat ja se sopiva rosoisuus.

Matkakohteistani poimimistani elementeistä haluan rakentaa uuden kotikoloni, jossa voin sitten syksyn sateisina iltoina suunnitella tukevia matkoja, villasukat jalassa ja teekupponen kädessä.

Koti – kyllähän sielläkin täytyy viihtyä.

marokko

marokko

marokko

marokko

marokko

marokko

LUKUVINKKI: Boheemi kotini – tältä siellä näyttää nyt. Lue juttu täältä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.