seikkailijattaret

Seikkailijattaret – Reissaavien naisten yhteisö

Kun Suomessa ei ollut olemassa yhteisöä reissaaville naisille, sellainen piti perustaa. Projekti sai nimekseen Seikkailijattaret ja myös sinut on kutsuttu mukaan seikkailemaan!

Kun aloitin blogini kirjoittamisen muutama vuosi sitten, blogin nimi tuntui heti luontevalta. Se oli kuin tehty minulle. Sana urbaani symboloi kaupunkia, minulle asteen verran boheemimpaa kaupunkia. Viidakko merkitsee tietysti luontoa, sekä villiä viidakkoa että rauhoittavaa metsää. Seikkailijatar taas kertoo tavastani matkustaa; haen elämyksiä, kokemuksia ja seikkailen hieman päämäärättömästikin. Tutumpi seikkailija-sana sai pisteeksi i:n päälle feminiinisen päätteen, olenhan nainen. Siitä syntyi muutama vuosi takaperin blogini nimi, Urbaani viidakkoseikkailijatar.

Koska nautin ideoinnista ja uudet kujeet ovat aina tervetulleita, vuoden vaihtumisen yhteydessä virittelin jo pidempään mielessä ollutta uutta kujetta. Blogini nimi ei ole muuttumassa, mutta sen ympärille on rakentumassa jotakin aivan uutta. Olen kasaamassa klaaniini muitakin seikkailijattaria.

Pian olimme perustaneet yhteisön, jonka tarkoitus on koota Suomen seikkailijattaret yhteen. Syntyi Seikkailijattaret.

Heitin ilmoille idean eräänlaisesta naispuolisia reissaajia yhdistävästä sivustosta. Sellaisesta, jossa jaettaisiin kaikkien seikkailu- ja elämyshenkisten naisten reissujuttuja inspiroimaan muita. Aivoriihi monenmoisten seikkailijattarien kanssa käynnistyi ja pian olimme perustaneet yhteisön, jonka tarkoitus on koota Suomen naismatkaajat yhteen.

Syntyi Seikkailijattaret.

Seikkailijattaret on yhteisöllinen porukka

Kyseessä on moniosaisen projekti. Siihen kuuluu Facebook-ryhmä, jossa kuka vain reissaava nainen saa kysyä vinkkejä, fiilistellä, etsiä retkiseuraa tai vain jakaa oman reissukuvansa. Tarkoitus on yhdistää samanhenkisiä ihmisiä inspiroitumaan ja inspiroimaan toinen toisiaan.

Instagramin puolella pääset Seikkailijattarien valokeilaan käyttämällä sanaa #seikkailijattaret. Jaa oma elämyksellisin hetkesi muille reissaaville naisille, me jaamme hienoja seikkailijatar-hetkiä muille kaltaisillemme.

Olen todella innoissani tästä projektista. Toivottavasti saamme kokoon jotakin uudella tavalla inspiroivaa ja seikkailukuumetta nostattavaa. Suomessa on jo Madventuresit ja Armanit (iso kunnia myös heille), mutta tällä saralla naisseikkailijattarien tunnetuimmat tapaukset taitavat olla Viidakon tähtöset. Me seikkailijattaret olemme jotakin aivan muuta.

*EDIT 18.01.2017

Tämän jutun kirjoittamisen jälkeen Seikkailijattarien saralla on tapahtunut suuria. Tielleni marssi samanhenkinen matkailija, jonka kanssa koko idea lähti lentoon. Pian olimme avanneet naisille suunnatun verkkolehden, joka ilmestyy joka kuun kolmas torstai. Sivustoa tekee kanssamme inspiroiva tiimi, joka koostuu eri alojen asiantuntijoista ja monenlaisista maailmanmatkaajista. Sivustolle kasaantuu pikku hiljaa inspiroiva ja naisnäkökulmainen matkailijan tietopankki tarinoineen sekä kohdevinkkeineen.

Lue Seikkailijattaria täällä!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.