baarit barcelona

Barcelonan ravintolat ja baarit – muutama tärppi

Missä syödä, juoda tai viihtyä Barcelonassa? Miten ihmeessä valita mukava paikka illanviettoon, kun eläväinen kaupunki on sellaisia täynnä? Jaan teille muutaman vinkkini Barcelonan baareista ja ravintoloista.

Barcelona on pullollaan kivoja ja tunnelmallisia kuppiloita, baareja ja ravintoloita. Nälkäisen tai janoisen ei tarvitse kovin kauaa samoilla kaupungin kapeilla mukulakivikaduilla, koska näitä ruokaa aina puolille öin tarjoilevia rafloja löytyy joka kadun kulmasta. Ramblaa kannattaa välttää, suunnatkaa mieluummin vaikka Borniin, goottilaiseen kaupunginosaan tai Ravaliin. Sieltä vain valitsemaan omansa!

Vaikka olenkin viettänyt muutama vuosi sitten Barcelonassa paljon aikaa, tieto hyvistä ruoka- ja juomapaikoista on kovin muuttuvaa ja tällä hetkellä omat vinkkini perustuvat juuri tehtyyn minireissuun. No joo, reissuni oli kyllä ruoan ja juoman kannalta aika tehokas ja kerkesin käydä hörppäämässä lasillisen sangriaa tai café con lecheä aika monessa paikassa. Tässä siis omia vinkkejäni Barcelonan ruoka- ja juomapuolelle, olkaapas hyvät!

Kivoja baareja ja ravintoloita Barcelonassa

Bar Machester
Rento, hieman rock-henkinen istuskelupaikka (näitä Manchester-baareja on Barcelonassa kaksi). Mukavaa porukkaa ja kiva paikka alkuillan istuskelulle!

Bar Oviso
Rento kahvila/kuppila, josta saa myös ruokaa. Sijaitsee kivalla aukiolla (George Orwell-aukio). Myös ulkona on pöytiä ja aukio on muutenkin mukavan eloisa paikka aamusta yömyöhään. Sijainti on loistava, keskellä goottilaista kaupunginosaa. Tämänkin ketjun alla toimii neljä eri kuppilaa, joista kaikissa en ole käynyt, mutta voisin kuvitella, että kaikki ovat yhtä viihtyisiä!

Bollocks Rock Bar
Rento rokkibaari, jossa kiva istuskella ja juoda olutta sekä napostella ilmaisia popcorneja. Täältä saa myös pientä purtavaa!

Bar Nevermind
Toinen kiva ja leppoisa rokkibaari, jonka porukka koostuu lähinnä rock- ja skeittihenkisistä ihmisistä. Mukava henkilökunta ja nätit naiset/tytöt saattavat saada täälläkin (aika yleistä Barcelonassa) ilmaiset shotit!

Mariatchi Bar
Manu Chaon omistama ihana ja tunnelmallinen pieni baari. Paikka on lämminhenkinen ja saattaa olla iltaisin tupaten täynnä. Hiljaisempina päivinä ei ole mahdotonta, että itse herra Manu Chao on paikan päällä. Meillä kävi hyvä tuuri ja bongasimme hänet sieltä. Juttelemaan en viitsinyt mennä, koska halusin kunnioittaa hänen yksityisyyttään ja antaa miehen olla rauhassa vapaa-ajallaan. Hauska yllärihän tämä kohtaaminen todellakin oli. Tykkään kovasti hänen letkeästä musastaan!

Pipa Club
Miellyttävä paikka tunnelmointiin ja live-musiikista nauttiville Placa Reialin kätköissä. Paikassa on ihanaa 20-luvun hämyistä tunnelmaa.

Sensi Tapas
Kävimme muutamassa tapas-paikassa syömässä, mutta erityisesti mieleeni jäi tältä lyhyeltä reissulta tämä ravintola. Ihania, modernihkoja tapaksia! Suosittelen!

Kuten kaikkialla, suositukset ovat aina hyviä, mutta itse kuljeksimalla ja paikallisilta kyselemällä voi löytää ne salaisimmat ja parhaimmat paikat! Menkää ja löytäkää, tutkikaa!


♥  Lukuvinkki ja menovinkki (2017): Ravintolaelämys Barcelonassa  

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.