Malediivit

Retki hiekkasaarelle Malediiveilla

Malediivien lomailu pyörii luonnollisestikin veden ympärillä. Jos suuntaat Malediiveille, tulet luultavasti osallistumaan päiväretkille, sillä aktiviteetit on usein toteutettu päiväretkinä. Yksi kiinnostavista päiväretkistä on retki meren keskellä sijaitsevalle hiekkasaarelle (sand bank).

Kuvittele meren keskellä on vain kasa valkoistakin valkoisempaa hiekkaa. Hiekka muodostaa saaren, pienen pienen hiekkasaaren. Sellaisella saarella mekin sitten vietimme muutaman tunnin snorklaillen ja aurinkovarjon alla hengaillen.

hiekkasaari malediivit

malediivit

malediivit

malediivit

Retki hiekkasaarelle Malediiveillä

Me satuimme hiekkasaarelle auringon paahtaessa, mutta tummat pilvet alkoivat lähestyä uhkaavasti. Luottavaisena tiesin, että kyytimme tulee kyllä hakemaan meidät ennen myrskyä. Muuten olisi saattanut hieman jännittää. Pienessä vesisateessa snorklailu oli sitä paitsi aika hauskaa hommaa ja taisinpa laulaa lurauttaa eräänn korvamatobiisinkin: ”I’m singing in the rain…”.

Muista muuten suojautua auringolta todella hyvin, sillä hiekkasaarella ei ole puita suojaamassa auringolta. Sama pätee myrskyn iskiessä, turvaa ei ole.

Tällaisen retken hinta vaihtelee järjestäjän ja keston mukaan kymmenestä dollarista ylöspäin. Suosittelen kokemusta etenkin snorklaamisesta tykkääville ja muutenkin, onhan se aika ainutlaatuista viettää aikaa valkoisella hiekkasaarella ja vielä Malediiveilla.

malediivit

_MG_8035

malediivit

Vinkki:  Ota huomioon, ettet luultavasti ole saarella yksin. Yritä ottaa selvää, onko saari tupattu täyteen vierailjioista. Itse en ainakaan nauttisi olla tuollaisella saarella väentungoksessa.

malediivit

malediivit

malediivit

_MG_7985

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top