Playa Maderas – Nicaraguan viehättävin surffikylä

Jos Maissisaarten lisäksi yksi paikka vei sydämeni Nicaraguassa, on se ehdottomasti sympaattinen surffi- ja joogakylä Playa Maderas.

Bilettäjien San Juan Del Surin kupeessa, Tyynen valtameren rannalla sijaitseva Maderas on niin ihastuttava kaikessa yksinkertaisuudessaankin, että voisin jopa nähdä itseni asumassa siellä. Asuisin juuri siinä puutalossa, jonka näin kaukaisuudessa nauttiessani aamiaista näköalapaikalla sijaitsevassa kahvilassa.

Maderasissa on kaikkea. Apinat hyppivät puissa ja liskot luikertelevat viidakossa, surffiaallot lyövät rantaan aloittelijoille ja ammattilaisillekin sopivaan tahtiin ja joogatunteja sekä viherjuomia on helposti saatavilla. Jos tanssijalkaa vipattaa, isompi ja aina eloisa San Juan Del Sur on vain muutaman kilometrin päässä.

Rakastuin Playa Maderasiin ja haluan jakaa teillekin parhaat vinkkini tähän pieneen nicaragualaiseen rantakylään. Onko teistä kukaan kuullut tästä paikasta? Tai jopa käynyt paikan päällä?

Playa Maderasin parhaat palat

Playa maderas

Paras aamiainen:

Arte-Sano Café on kaunis ja rauhallinen ravintola-kahvila, josta aukeaa hulppea maisema merelle. Asiakkaana saa myös pulahtaa maisemalla varustettuun uima-altaaseen. Myös oiva majoituspaikka.

Playa maderas hulakai

Hulppein hotelli

Hulakai on vaativamman matkailijan valinta. Pelkkä uima-allaskin on kokemisen arvoinen. Itse ainakin pääsin uima-altaalle drinkille, vaikka en yöpytkään hotellissa.

Playa maderas clandestino

Mukavin majatalo

Clandestino on jokaisen reppureissaajan unelma. Kotoisat jaetut huoneet ja luonnonläheiset oleilutilat ovat kuin pala yhteisöllistä paratiisia. Saksalaisomisteinen majatalo on todella lämminhenkinen paikka, jossa olisin viihtynyt pidempäänkin.

Parhaat joogatunnit

Maderas Village on kaikkea, mitä hyvää oloa tavoitteleva matkaaja toivoa saattaa. Hyviä joogatunteja Instagram-uskottavissa puitteissa! Lisäksi saatavilla majoitusta ja herkullista.

Vinkkivitonen budjettimatkaajalle

Jos viivyt Maderasissa pidempään, hanki ruokasi ruoka-autosta, joka kurvaa Maderasin rannalle kerran, pari viikossa. Säästät pitkän pennin kokkaamalla itse.

Lukuvinkki: Jos Nicaragua kiinnostaa, lue myös tämä artikkeli Seikkailijattarissa!

 

2 ajatusta aiheesta “Playa Maderas – Nicaraguan viehättävin surffikylä”

  1. Moikka! Sulla on toi oma fb reissaajat ryhmä, niin mietin olisko mahdollista jos sinne jotenkin pystyis liittään matkaseurapostauksia? Tai voitko jotenkin tuoda asiaa esille? Uskon, etten ole yksin tämän ongelmani kanssa vaan myös niitä muita sielunsiskoja löytyisi sun ryhmän avulla, joilla on suuri polte matkustamiseen mutta seuraa ei meinaa löytyä. ? Tai olisiko mahdollista järjestää ryhmän jäsenten kesken pienemmällä porukalla jotain yhteisiä reissuja? Olen vielä kokematon matkailija mutta intoa ja halua löytyy kyllä maailman näkemiselle!

    1. Moikka! Ehdottomasti, kaikki tämä on työn alla. Ryhmässä saa kysellä matkaseuraa, se on yksi ryhmän funktioista. Pysyhän kärryillä, Seikkailijattarissa tulee tapahtumaan paljon uutta :).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top