clarion helsinki

Parisuhteen vuosijuhla Clarion-hotellissa

Siitä on nyt aika lailla tasan kaksi vuotta, kun eräs nappisilmäinen maailmanmatkaaja liittyi elämäni seikkailuseuraksi. Parrakas surffarimies ilmestyi blogissanikin kuvioihin joskus noihin aikoihin, värittämään uudella tavalla sinkkunaisen seikkailuja ja syviä pohdintoja. Juhlistimme vuosipäivää Clarion-hotellissa.

Vaikka kuvat antaisivat ymmärtää toista, parisuhde ei ole ollut yhtä ruusuilla tanssimista. Toisaalta se on ollut juurikin sitä, piikkejä unohtamatta. Kun yhdistetään kaksi eri sukupuolta, kaksi eri kulttuuria, kahdet eri kokemukset, kaksi erilaista lapsuutta, molemmille vieras kieli ja vain toiselle tuttu maa, on sekava paketti valmis. Riidoilta ei ole vältytty ja olemme olleet menossa eri suuntiin kerran, toisen jos sadannenkin.

IMG_7156

IMG_7159

Tätä soppaa on pitänyt hämmennellä ja sen paakkuja on pitänyt hajottaa ja korjata. Tämä aika lailla tasan kaksi vuotta sitten, mistäs muusta kuin Tinderistä alkanut, parisuhde on kasvanut monen törmäyskurssin ja kirosanan siivittämänä uusiin ulottuvuuksiin. Asumme saman katon alla ja suunnittelemme tulevaa. Tämä suhde on opettanut, se on ollut suuri elämän oppitunti itsestäni, muista ja ympäröivästä maailmasta. Se on vaatinut kyyneleitä ja hampaiden kiristelyä, mutta tahtotila on pysynyt matkassa mukana alusta alkaen. Selkeästikään kaikki suhteet eivät kulje samanlaista rataa. Joissakin käydään rajat läpi pohjamutia myöten, rakentaen samalla jotakin syvää ja kestävää. Sitä tämän soisi olevan, katsotaan.

Tahtotilan lisäksi tässä paketissa on moni asia kohdillaan, muuten emme olisi tässä. Tavoittelemme samankaltaista tulevaisuutta, nautimme samanlaisista asioista. Olemme yhdessä valloittaneet Suomea ja Eurooppaa Oskari-matkailuauton kyydissä ja olemme olleet perhe Lily-kissalle. Olemme matkanneet yhdessä Malediiveille, Sri Lankalle, Viroon, Latviaan, Ranskaan, Intiaan ja Espanjaan. Olemme tutkineet koko Etelä-Suomen, olemme seikkaileet rakkaassa Suomessa.

IMG_7165

IMG_7166

IMG_7167

Vuosipäivää juhlimassa Clarionissa

Eräs tammikuinen viikko oli yksi koko vuoden kiireisimmistä viikoista. Se oli samalla yksi intensiivisimmistä ja antoisimmista viikoista. Vietin koko viikon blogimaailmassa, emännöiden kansainvälisiä bloggaajia ja inspiroituen messuilla. Samalla viikolla pistimme linjoille ensimmäisen numeron uudesta Seikkailijattaret-verkkolehdestä.

Monta rautaa oli totisesti tulilla tuolla viikolla ja parisuhteen juhlapäivä jäi toiselle sijalle. Halusin jollakin tavoin juhlistaa työelämän (siis blogimaailman) suoritusten ja matkailumaailman lisäksi meitä kahta, meidän yhteistä matkaamme. Se ei saisi koskaan jäädä toiselle sijalle. Koska elämme multitaskaamisen maailmassa ja tehokkuus on kultaa, jouduin periaatteitani vastaan olemaan vaikean parisuhteen juhlinnassakin tehokas. Tällä kertaa näin.

IMG_7168

IMG_7174

Torstai-ilta on matkamessuviikolla perinteisesti hetki, kun koko suuri joukkio bloggaajia ja matkaajia kokoontuu yhden katon alle nostelemaan maljoja. Tänä vuonna kippistely tapahtui upouuden *Clarion-hotellin tiloissa. Samalla minulle oli tarjoutunut tilaisuus viettää yö kyseisessä hotellissa. Tietysti tartuin tilaisuuteen ja nappasin nappisilmäni mukaan juhlahumuun.

Clarion-hotelli yllätti tyylikkyydellään

Vaikka en olekaan ketjuhotellien ylin ystävä, Clarion saa pisteet. Tykkäsin. Huone 12. kerroksessa oli siisti ja selkeän tyylikäs, vihreitä arvoja kunnioittava. Yläkerran näköalabaarin näkymä Helsingin ylle on kaunis ja tunnelma Helsingin päällä on kovin kansainvälinen. Sky bar on muuten auki myös kaikille muillekin kuin hotellin vieraille, suosittelen.Taputan itseäni myös olalle korkeanpaikankammoa vastaan taistelusta, nautin taas pitkästä aikaa olostani korkealla. Nautin katsellessani Helsingin ylle nousevaa aurinkoa tehdasmaisessa miljöössä, rakkaassa (vaikeassa) seurassa.

IMG_7189

IMG_7195

IMG_7196

IMG_7207

Clarionin yleiset tilat ovat tyylikkäät ja skandinaaviset. Kiinnitin huomiota laadukkaisiin materiaalivalintoihin ja muovittomuuteen. Muovituolit sun muut loistavat poissaolollaan, niiden tilalla on pohjoismaista designia ja takkatulta. Hotellin palvelu on tämän yhden kerran perusteella todella hyvää. Huoneen avain luovutettiin hymyissä suin myös poikaystävälleni. Yläkerran uima-allas jäi aikapulan takia itseltäni testaamatta, mutta se näyttää ainakin kuvien perusteella houkuttelevalta.

Aamiainen Clarionissa on myös omaa luokkaansa. Arvostan loppuun asti mietittyjä kokonaisuuksia, jotka yllättävät. Maailma on täynnä ihan kivaa ja keskinkertaista, mutta Clarionin aamiainen on mielestäni huomattavasti keskinkertaisen yläpuolella. Se on oikeastaan aika täydellinen juustoineen, hedelmineen ja siemenvalikoimineen. Pisteet myös siemenpurkkien dymotuksesta (Muistatteko sellaisen joka toimiston tarralaitteen, jolla mustalle tarralle printataan valkoinen kohoteksti?). Olen dymotuksen fani ja poikaystäväni on kerran jos toisenkin saattanut ihmetellä haluani liimailla tarroja keittiön purnukoihin.

clarion hotelli helsinki

clarion helsinki

claion hotelli

Tätä kirjoittaessani espanjalaiseni oli jo kaukana keittiömme purnukoista. Hän oli käymässä Espanjan auringon alla. Blogin rustaus vie paljon aikaa myös parisuhteelta, mutta ehkä nähtyään meidän bloggaajien juhlahumua ja päästessään osaksi sitä, myös kumppanini ymmärtää yhtä suurta osaa minussa edes himpun verran paremmin.

Tämä oli onnistunut multitaskaus, kaikin puolin. Onnistuin myös saamaan hyvän kokemuksen korkeista paikoista, joihin olen viimeisen parin vuoden aikana kehittänyt kammoa. Monta kärpästä yhdellä iskulla, tehokasta elämää. Malja sille ja malja rakkaudelle, vaikeallekin sellaiselle!

IMG_7236

Clarion hotelli

IMG_7248

Clarion hotelli

IMG_7261

*  En vastannut yöpymisen kuluista itse, saimme tilaisuuden testata hotellia osana NBE-kampanjaa.

 

1 ajatus aiheesta “Parisuhteen vuosijuhla Clarion-hotellissa”

  1. Olen ehtinyt jo yöpymään Clarionissa useamman yön Helsingissä käydessäni ja tykkään myös hotellin konseptista. Ilmapiiri on hyvin kansainvälinen, vaikka sisustus vahvasti skandinaavinen onkin. Clarion on avannut uuden hotellin myös Helsinki-Vantaan kupeeseen ja sielläkin olen jo yhden yön käynyt viettämässä. Siitä tykkäsin myös, sisustus hyvin erilainen kuin Helsingin hotellissa, mutta se miellytti ainakin minua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top