Pako metsään

Elämä kaupungissa tarvitsee rinnalleen luontoa. Kuihdun kaupungissa, liian tarjonnan ylikuormittamana. Liika on liikaa ja usein vähemmän on enemmän, yksinkertainen riittää.

Kerroin teille jo Italian reissuni aikana rauhankaipuustani. Kaikessa upeudessaan Palermon tarjonta ei ollut sitä, mitä sieluni huusi. Kaipaan juuri nyt rauhaa, pysähtymistä, aitoja asioita ja ennen kaikkea luontoa.

Onneksi on pääsiäinen. Ja onneksi keksin pääsiäiseksi jo täydellisen suunnitelman. Tiesin tasan tarkkaan, mitä haluan ja netin syövereistä löysin paikan, joka voi tarjota minulle juuri sitä.

Lähden pääsiäisen viettoon Keski-Suomeen. Yhdistetty sukulointi- ja mökkihepöryysmatka on pääsiäisen pyhien agenda. Minä ja karavaanari hyppäämme bussiin, suuntana Jämsä. Karavaanari pääsee Himoksen rinteille snoukkaamaan, minä vaikka puita halailemaan.

Vuokrasimme mökin, järven rannalta. Mökki on yksinkertainen ja juoksevaa vettä ei mökissä ole. Paikassa on sauna, jännittävä sauna. Se kaikki on täydellistä juuri nyt. Emme aio mökkihöperöityä täysin, tarkoitus olisi samoilla luonnossa ja ehkä jopa keksiä jotakin jännääkin – elämyksenmetsästäjä kun olen.

Mitä sinä teet pääsiäisenä? Onko suuria suunnitelmia vai onko nyt oikea hetki pestä ikkunat ja raivata kaapit?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top