Osta lahjakortti ja tule asiakkaakseni

On aika pyytää apua. Korona-virus iskee pahasti talouteen ja etenkin pienyrittäjiin. Olen tasan vuosi sitten avannut oman ja ihanan, matkateemaisen parturi-kampaamon nimeltään Aroha Helsinki.

Nyt muuttuneessa tilanteessa vielä lapsenkengissäkin olevan salonkimme tuolit pölyttyvät pahasti. Palkkaa ei tule, kun töitä ei ole.

Pienyrittäjän arki ei vapaudesta huolimatta ole aina ruusuilla tanssimista ja toimeentulon turva on minimaalinen. Normaalitilanteessakin vaikka viikon loma tulee todella kalliiksi ja vaatii pitkät päivät ennen ja jälkeen loman. Tavallisenkin flunssan takia on suuri kynnys olla poissa töistä, koska työpäivien tulot eivät kata edes liiketilan vuokraa.

Nyt, kun ensi viikollekin on kalenterissani ymmärrettävästä syystä vain yksi hassu varaus ja kun kaiken lisäksi kontaktia pitäisi välttää, olen vaikean äärellä. On silti hullunkurista, että samaan aikaan kun esimerkiksi baarit ovat auki, kampaamoon ei uskalleta tulla. Kumpikohan on suurempi riski: hygieeninen kampaamo, jossa on vain kaksi työntekijää ja paljon tilaa vai humalaisten täyttämä baari? Ristiriita on olemassa.

Voisin hyvinkin ottaa tämän palkattoman pakkoloman hengähdyshetkenä ja vaikka tilaisuutena rustailla teille matkatarinoita,  jos tiedän tilanteen helpottavan pian. Tämän hetken tietojen mukaan kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu.

Jos siis sinulla on yhtään tarvetta parturi- tai kampaamokäynnille, toimi nyt ja auta minua ja meidän Arohan tiimiä (meillä on myös kosmetologi ja ekokampaaja) mäessä. Pienikin lahjakortti itsellesi tai tuttavallesi auttaa. Kiitos, jos autat.

Voit ostaa lahjakortin alla olevan kuvan kautta!

aroha helsinki lahjakortti

 

2 Comments

  1. “Kumpikohan on suurempi riski: hygieeninen kampaamo, jossa on vain kaksi työntekijää ja paljon tilaa vai humalaisten täyttämä baari? Ristiriita on olemassa.”

    Se, että joku jossain tappaa jonkun, ei oikeuta sinua vain vähän pahoinpitelemään. Nyt kaikki turha kodin ulkopuolella liikkuminen pitää lopettaa. Ristiriita on siinä, että uskot että tämä lääkärien ja hallituksen linjaus ei koske sinua tai sinun asiakkaitasi.

    t. lääkäri

    • Kiitos kommentistasi ja muistutuksesta. Näin en missään nimessä usko ja yritän toimia parhaani mukaan, ristiriitaistenkin ohjeiden alla. Hankaluutta tuottaa, että leipä pöytään pitää saada edes jollakin tavoin ja hallituksella kesti hyvin kauan saada mitään linjauksia pienyrittäjien asialla. Kaikesta huolimatta olen minimoinut työpäivät ja niitä on ollut kolmessa viikossa kolme, samoin kuin minimoinut aivan kaiken oman liikkumiseni ja kontaktit ja noinakin kolmena päivänä tehnyt vahva suojamaski päällä töitä, desinfioiden kaiken vähän väliä. Nyt on salonki myös pääosin suljettu, vaikka moni muu vielä auki. Ristiriita on siinäkin, kuten monessa muussakin asiassa. Silti, sormella osoittelu ei ketään auta ja kaikki yritämme tehdä parhaamme tässä vaikeassa tilanteessa.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate