NBE Finland: Ystäviä, kuplivaa ja sometusta

Vuoden kiireisin ja sosiaalisin viikko on suoritettu, siitä on selvitty. En ole menneen viikon aikana viettänyt kotona muutamaa tuntia enempää, nekin nukkuen liian lyhyet yöunet.

Tämän kaiken tein omasta valinnastani. Omistin kuluneen viikon bloggaajan maailmalle; kansainvälisten bloggaajien emännöinnille ja matkamessuille. Tätä oli Nordic Bloggers´ Experience.

Olin jo kuudetta vuotta mukana tapahtumassa, joka muutti ja mullisti koko oman blogini tarinaa, minun tarinaani tarinankertojana.  Kyseessä on Matkamessujen yhteydessä järjestettävä tapahtuma, jossa monenkirjava joukko sosiaalisen median vaikuttajia, enemmän ja vähemmän intohimoisia matkailijoita, kerääntyy sekä oppimaan blogimaailman uusista tuulista, tutustumaan Pohjolaan että viettämään mitä hauskinta aikaa kaltaistensa joukossa.

Viikkoon kuuluu yltäkylläisesti ruokaa, juomaa, tutustumista ja seurustelua. Siihen kuuluu naurua, kiirettä, herkistymistä ja verkostoitumista. Viikko vie suomalaisuuden äärelle ja Helsingin sydämeen. Se vei jopa avantoon asti. Kaiken kukkuraksi se vei minut tällä kertaa myös naapurimahamme Viroon nautiskelemaan, mitä parhaimmassa seurassa.

Viikon ollessa ohi, huomasin hektisyyden pysyvän nahoissani. Samaan aikaan koin syvää kiitollisuutta kaikesta tästä. Kuka olisikaan uskonut, että hieman yli kuusi vuotta sitten aloitettu ja ylhäisessä yksinäisyydessä naputeltu blogi, oman elämänmatkani tarina, toisi minut tähän pisteeseen?Pisteeseen, kun sisäistän olevani sosiaalisen median ammattilainen, mutta silti se sama nainen, joka kirjoittaa tarinaansa puhtaasta jakamisen halusta, inspiroidakseen. Pisteeseen, että tajuan saaneeni ystäviä maailman jokaisesta kolkasta ja että virtuaalimaailman hahmot ovat aivan oikeita ihmisiä, joiden kanssa voi jakaa iloja ja suruja.

Näissä sekavissa tunnelmissa siirrän aamukahvini etäämmälle ja julistan uuden viikon alkaneeksi. Tämä viikko tuo mukanaan suuria seikkailuja, mutta niistä ja edellisen viikon antimista kuulette lisää seuraavissa jutuissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top