Natural high healing festival

Natural High Healing Festival toteutti unelmia

Om, om ja om. Vietin viime viikonlopun aivan toisissa sfääreissä, Natural High Healing -festivaaleilla. Tänä vuonna tapahtuma järjestetttiin jo kolmatta kertaa ja tällä kertaa tapahtumapaikkana oli luonnonläheinen Narvilinna Uudenkaupungin lähettyvillä.

Tämä vaelteleva mieleni pysähtyy harvoin paikoilleen, mutta viime viikonloppuna koin olevani juuri siellä, missä minun kuuluikin olla. En olisi vaihtanut tuota viikonloppua mihinkään muuhun, en olisi noiden päivien aikana halunnut olla Malediiveilla, Berliinissä tai edes Galapagossaarilla. Halusin olla juuri siellä, missä olin ja halusin tehdä juuri sitä, mitä tein.

Natural high healing festival kokemuksia

Natural high healing festival

Natural High Healing Festival

Ainutlaatuinen Natural High Healing Festival

Festivaali on kaikin puolin ainutlaatuinen. Pitkä viikonloppu on täynnä joogaa, meditaatiota, luentoja, tanssia ja taidetta. Tapahtuma on päihteetön. Ainoa päihde on humalluttava rakkaus oikeastaan kaikkea kohtaan. Sellainen ei varmasti ainakaan tee pahaa kenellekään tässä talouskriisien, konfliktien, pahoinvoinnin, eriarvoisuuden, arvostelun, vallanhimon ja sotien maailmassa. Peace and love, hippeily on aina hyvästä.

Suosittelen tapahtumaa avarakatseisille ihmisille. Toisaalta sinne toivoisi juuri niitä hieman vähemmänkin avarakatseisia tapauksia lempeyttämään maailmaansa.

Tapahtumia on jokaiseen makuun. Jotkut workshopeista ovat upeita ja mielenkiintoisia, jotkut ovat minulle jo hieman liikaakin. Silti, jokainen poimii ohjelmasta juuri itselleen mukavat ja oikealta tuntuvat tapahtumat. Jos vieraiden ihmisten halailu ei ole oma juttu, voi olla halailematta. Se on aivan yhtä hyväksyttävää. Olet ja tulet juuri sellaisena kuin olet. Voit mennä vaikka fyysiseltä joogatunnilta toiselle tai todella syvälliseltä luennolta toiselta. Sinä valitset.

Natural High Healing Festival

Sopivan hippi

Vaikka en itse luokittelekaan tai lokeroikaan itseäni mihinkään lokeroon ja vaikka viihdyn monenlaisissa erilaisissa ympäristöissä, nautin silti olostani eniten maanläheisten, aitojen ihmisten seurassa. Pehmeät arvot ovat tässä kovassa maailmassa kultaakin arvokkaampia.

Jotkut sanovat minua hipiksi, omasta mielestäni en ole lähelläkään niin sanottua aitoa hippiä. Intiassa tapaamani George, joka asuu omavaraisesti skotlantilaisessa metsässä ja kiertää Rainbow-tapahtumia on hippi. Itse olen oikeasti aika kaukana hänestä, mutta kunnioitan hänen tapaansa elää suuresti. Olen kai sellainen wannabe-hippi. Haluaisin elää ekologisesti ja olla täynnä lempeyttä ja rakkautta, mutta en aina pysty siihen. Annan sen itselleni anteeksi.

Natural High Healing Festival

Natural High Healing festival teki vaikutuksen

Natural High Healing Festival vei sanat suustani, mutta asetti miljoona inspiroivaa ja oivaltavaa ajatusta päähäni. Kaikkea luennoilla sekä workshopeissa oppimaani pitää sulatella vielä pitkään. Olo on maaginen, ihana ja ihmeellinen. Miksei tältä tunnu useamminkin?

Joskus asiat on vaikea pukea sanoiksi ja kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. En kirjoita teille tuhatta sanaa, vaikka aika monta rustaankin. Sen sijaan jaan kanssanne aikamoisen kasan kuvia. Kuvat välittävät tämän upean tapahtuman fiiliksen paremmin kuin mitkään sanat koskaan voisivat.

Natural High Healing Festival

Sanoista puheen ollen olen lausunut jooga- ja meditaatiomaailmasta tutun Om-sanan noiden päivien aikana ehkä tuhat kertaa. Om vain siis sinnekin, siitä onkin hyvä aloittaa tapahtumaa kuvailevien sanojen listaus, joka kertoo listan jälkeen tulevien kuvien lisäksi kaiken oleellisen tästä upeasta tapahtumasta.

Kiitos ja Namaste. Niin, ja om.

Om. Meditaatio. Jooga. Mindfullness. Kaunis. Rauha. Rakkaus. Maanläheisyys. Lempeys. Ystävyys. Universumi. Maailma. Syvällisyys. Raakaruoka. Vegaani. Hippi. Lämminhenkisyys. Aitous. Avoimuus. Syvällisyys. Herkkyys. Minuus. Telttailu. Halaus. Katse. Lämpö. Tanssi. Taide. Luovuus. Yhteenkuuluvuus. Ymmärrys. Zen.

Natural High Healing Festival

Natural High Healing Festival

_MG_3137

_MG_3145

_MG_3147

_MG_3149

_MG_3152

_MG_3156

_MG_3157

natural high healing

_MG_3168

_MG_3172

_MG_3180

_MG_3190

_MG_3192

_MG_3197

_MG_3198

_MG_3202

_MG_3210

_MG_3216

_MG_3220

_MG_3225

_MG_3226

_MG_3235

_MG_3236

_MG_3247

_MG_3248

_MG_3250

_MG_3252

_MG_3255

_MG_3258

_MG_3264

_MG_3270

_MG_3275

_MG_3280

natural high healing

_MG_3286

_MG_3292

_MG_3295

_MG_3299

_MG_3315

_MG_3319

_MG_3324

_MG_3328

_MG_3348

_MG_3360

_MG_3368

_MG_3376

_MG_3378

LUKUVINKKI: Lue tapahtuman äidin, Henna Länsipään, haastattelu Seikkailijattarissa täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top