kleinbus matka

Musaa ja pakuja

Musiikki, etenkin kaunis ja tunnelmallinen musiikki, sopii marraskuuhun kuin nenä päähän. Kuuntelen musiikkia kotona ja harmaakin päivä käynnistyy paremmin hyvän musiikin säestämänä.

Käyn usein keikoilla, Suomessa ja maailmalla. Jos voisin tänään valita, missä olisin ja mitä musiikkia kuuntelisin, teleporttaisin itseni Tukholmaan kuuntelemaan ihanaa Angus&Julia Stonea. Eilen en olisi teleportannut itseäni yhtään minnekään. Sen sijaan suuntasin Helsingin Tavastialle kuuntelemaan toista tunnelmallista duoa nimeltä Eva&Manu.

Kleinbus pakettiautoSuomalais-ranskalainen pariskunta tekee musiikkia, jossa on kaunista sielukkuutta. Mukavanoloinen pariskunta teki ensimmäisen levynsä biisejä samalla reissaten Euroopassa vanhalla pakettiautolla. Tehän jo tiedättekin pakettiautounelmastani, josta olen kirjoittellut kerran jos toisenkin. Laulaa en Evan lailla osaa. Myöskään sopivaa, kitaraa soittavaa, ”Manua” ole reissuun lähtijäksi tällä hetkellä näköpiirissä.

Ehkä siis unohdan tuollaiset biisien tekemiset omalla pakettiautomatkallani, mutta jossakin vaiheessa hieman vastaavanlaisen reissun kyllä toteutan – tavalla tai toisella. Ehkä omaan unelmaani kuuluvat ne surffirannat, rantanuotiot ja retkikeitinkahvit.

Mukavaa ja tunnelmallista sunnuntaita!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top