hiushuone dandy

Menevää elämää ja mielenrauhaa

Linnunlaulu, sininen taivas ja meren liplatus. Tuo kolmikko toimii vastapainona, oman elämäni tasapainon tuottajana, sosiaaliselle ja menevälle viikolle. Viikon mittaan teen töitä ihmisten parissa, olen menevä ja työssäni palvelen jatkuvasti muita. Sunnuntai-ilta on hyvä hetki pysähtyä vain olemaan ja ottaa oma hetki itselle. Oma aika on tärkeää, tarvitsen sitä.

Tämä toukokuinen viikko oli toiminnantäyteinen. Kulunut viikonloppu oli täynnä iloa, ystäviä, yhteisöllisyyttä, musiikkia, hiustenlaittoa ja huulipunaakin. Mikä urbaani viidakkoseikkailijatar se olisi, jos elämä pyörisi vain luonnon ympärillä? Tasapaino todellakin löytyy kaupungin ja luonnon väliltä.

Oli Maailma kylässä -festivaalia ja Kumpulan kyläjuhlia. Satun asumaan Helsingin lintukodossa eli puutalojen Kumpulassa ja pääsin nauttimaan juhlatunnelmasta omalla takapihallani. Vehreä takapiha muuttui kotoisaksi olohuoneeksi, jonka menoa siivitti musiikki.

Tähän viikkoon kuului myös suuria päätöksiä. Asuminen Kumpulassa saattaa tulla piankin päätökseen. Tällä viikolla päätin pistää kimpsut ja kampsut yhteen tuon karavaanarini kanssa ja huomenna teemme lopullisen päätöksen yhteenmuutosta. Jos kaikki menee hyvin, muutan upeaan ja merelliseen Muumitaloon jo kuukauden päästä. Tuo tekee minusta myös avovaimon, elämäni ensimmäistä virallista kertaa. Tästä lisää pian, kunhan nimet ovat paperissa.

Nyt, uppoudun värittämiseen. Joululahjaksi saamani värityskirja toimii loistavana mielenrauhan löytämisen keinona. Om, om, om. Rauhallista sunnuntaita kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top