Matkailija lokerossa – minä olen monta

Minä olen monta, on lause, johon kiinnitin huomioni eräänä päivänä kadulla kulkiessani. Laukkuun printattu teksti kolahti. Se muistutti ihmisten moninaisuudesta, meidän kaikkien monista ulottuvuuksista ja alati jatkuvasta muutoksesta.

Kuka minä olen ja minkälainen matkailija olen? Kysymykseen ei taatusti ole vain yhtä vastausta, eikä ketään moniulotteista ihmistä tarvitse pistää vain yhteen lokeroon.

Eri hetkillä ihminen nauttii erilaisista asioista ja tarvitsee erilaisia elementtejä elämäänsä. Arjen lisäksi sama pätee lomilla.
palermo vuoret Blogimaailman ja brändien vilskeessä tuntuu välillä, että pitäisi pystyä lokeroida itsensä vahvasti johonkin koppiin ollakseen uskottava siinä omassa kopissaan. Välillä yritän ja joka kerta palaan alkuperäiseen suunnitelmaan ja omimpaan olemukseeni seikkailla maailmojen välillä; etsiä kaupungin ja luonnon, menemisen ja olemisen sekä hippeilyn ja korkokenkäelämän tasapainoa.

Blogimaailman ja brändien vilskeessä tuntuu välillä, että pitäisi pystyä lokeroida itsensä vahvasti johonkin koppiin ollakseen uskottava siinä omassa kopissaan.omassa kopissaan.

Minkälaisia elementtejä minusta sitten löytyy moniulotteisena reissaajana? Kiireen kourissa hakeudun helpolle lomalle, energisenä haluan kokea mahdollisimman paljon. Paremmassa rahatilanteessa tuhlaan ja fiilistelen, tiukalla budjetilla syön patonkia ja kärvistelen. Olen kaiketi budjettitietoinen erikoisuudentavoittelija, mutta en budjettimatkailija tai luksusmatkailija.

Olen ennen kaikkea nautiskeleva matkailija. Rakastan hyvinvointilomia, hitaita aamuja, hyvää ruokaa ja kaunista musiikkia. Estetiikka ilahduttaa ja etsin kauneutta sekä ympäristön harmoniaa aina ja kaikkialta. Toisaalta, nautin sumplimisesta ja säätämisestä. Kun jonkun asian eteen näkee enemmän vaivaa, tuntuu saavutettu kokemuskin voimakkaammalta. On nautinnollista nähdä myös vaivaa asioiden eteen, kaiken ei tarvitse tulla tarjottimella nenän eteen. Välillä kaipaan tunnetta, että koen selviytyväni. Sen saa vaikka nukkuessa lentokentän lattialla tai hakiessa aamupalatarpeet rinkkaan. Olen kenties elämyksiä metsästävä fiilistelijä.

porto portugali

cies saaretHaluan mennä ja tehdä, kokea ja seikkailla. Samaan aikaan haluan välttää suorittamista ja välillä vain olla. Joskus parhaat seikkailut tapahtuvat riippumatosta käsin.

Luontomatkailja, kaupunkifiilistelijä

Rakastan luontoa. Luonnossa oleilu ja luontoyhteys ovat minulle tärkeitä. Silti kaipaan aina kaupunkiin. Kaupunki inspiroi ja aktivoi. Nämä kaksi, luonto ja kaupunki, rinta rinnan ovat paras kombinaatio. Tämä kiteyttääkin kohdallani kaiken, olen urbaani viidakkoseikkailijatar, joka etsii sekä olemisen taitoa että elämyksiä, hyvällä hinta-laatusuhteella.

palermo katutaide

Minkälaiseen lokeroon sinä menet? Rakenna oma lokerosi ja kerro se minulle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.