ahvenanmaan majapaikat

Missä majoittua Ahvenanmaalla ja Turun saaristossa?

Majoitus Ahvenanmaalla hakusessa? Missä piilevät Ahvenanmaan ja Turun saariston parhaat majapaikat? Vuokraa itsellesi kokonainen saari tai majoitu vaikka merinäköalalla varustetussa villassa.

Ahvenanmaan ja Turun kirkasvetinen saaristo tarjoaa hidasta elämää, merimaisemaa ja ystävällisiä ihmisiä. Alue tarjoaa tasaisia pyöräreittejä, hylkeiden bongailua ja melontaretkiä. Ahvenanmaa on ideaali matkakohde sekä aktiivilomailijalle että rauhaa etsivälle reissaajalle.

Reissasin muutama vuosi sitten viikon verran saaristossa ja ehdin testata montaa eri majoitusvaihtoehtoa. Halusin löytää ja testata Ahvenanmaan upeimmat ja persoonallisimmat majoituspaikat ja haluan nyt jakaa nämä helmet kanssanne.

Missä majoittua Ahvenanmaan ja Turun saariston reissulla?

Klobben – majoitus luotosaarella Ahvenanmaalla on yksinkertaisuudessaan täydellinen

Klobbenin saari ja majoitus ahvenanmaalla.

Kuvittele pieni luotosaari. Aseta mielessäsi pikkuruiselle saarelle sammalkattoinen sauna, josta aukeaa maisema merelle. Sen jälkeen kuvittele muutama pieni ja söpö mökki. Mökit ovat vaaleaa puuta ja kaikin puolin tyyliltään ja sisustukseltaan yksinkertaistetut.

Tämä mielikuva on totisinta totta ja tämä paikka teki minuun kaikessa yksinkertaisuudessaan suuren vaikutuksen. Pikkuruisen saaren ympäri kävelee muutamassa minuutissa. Saaren toisella puolella on mökkien mökki, takallinen mökkisviitti. Sviitin etuseinä on ikkunaa, ruutuikkunaa. Sen lasin läpi aukea upea merimaisema.

Ahvenanmaan majapaikat

Untitled

Ahvenanmaan majapaikat

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Klobben on majapaikkojen helmi, oikea yksinkertaisen ja koruttoman elämän tyyssija. Joogaa kallioilla, kalastusta luodolta, saunomista ja rauhallista oloa. Kaikki tämä ilman yhteyttä ulkopuoliseen maailmaan.

Paikka ei ikävä kyllä ole auki yksittäisille matkaajille, mutta ryhmille ja tilauksesta. Silti, jos suunnalle yksinkin eksyt, aina kannattaa kokeilla! Varmin vaihtoehto on kasata vaikka pieni porukka ja suunnata saarelle nauttimaan elämän yksinkertaisista iloista. Paikan päälle pääsee omistajan kyydillä tai etukäteen varatulla kyydillä.

Havsvidden – pala luksusta Ahvenanmaalla, kallioiden ja meren välissä

Untitled

Havsviddenin majoitusvaihtoehto on yksi upeimmista Ahvenanmaalla. Jos arvostat yksinkertaista arvokkuutta, skandinaavista tyyliä ja rauhoittavaa kauneutta, tämä paikka on sinua varten. Havsviddenin kalliohuviloista aukeaa upea maisema aavalle merelle. Karua kauneutta; mäntyjä ja kallioita. Saunasta on näkymä suoraan merelle, niin on porealtaastakin. Isoimmissa villoissa on jopa poreallas valtavalla parvekkeella.

Aularakennuksessa voi ruokailla tai varata itselleen vaikka hoidon kosmetologille. Älä jätä luonnon muodostamaa laguunia välistä, iltauinti kalliokolossa on aivan must!

Lukuvinkki Seikkailijattarissa: 7 x söpö vuokramökki Suomessa

Ahvenanmaan majapaikat

Untitled

Untitled

Untitled

havsvidden ahvenanmaa

Pensar Syd – ekologista majoitusta Turun saaristossa

pensar syd majoitus Paraisilla.

Pensar Syd on unenomainen paikka, jossa aika pysähtyy. Tämä ekologinen saari on paikka, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja kaikki huolet. Saari sijaitsee Turun saariston puolella. Juoksevaa vettä ei saarella ole ja koko saari toimii ekologisia arvoja kunniottaen Evan, Magnuksen ja Petterin johdolla.

Majoitus Ahvenanmaalla saarella.

Untitled

Untitled

Ahvenanmaan majapaikat

pensar syd

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Saari on suurehko ja sen tarjoamilla poluilla ja teillä on mukavaa samoilla, jopa sodan jälkiä bongaillen. Vuokraa päivällä kajakki ja illalla sauna. Nuku kotoisan mökin makuuhuoneessa ja keitä aamukahvit tuvassa. Tässä paikassa unohtuu aika. Tänne pääsee lossilla, aivan ilmaiseksi eli tämä on budjettimatkaajan valinta!

Lukuvinkki Seikkailijattarissa: Missä majoittua Suomessa? Lue artikkeli täältä!

Silverskär – majoitu Ahvenanmaalla punaisten tupien keskellä

Majoitus Ahvenamaalla punaisessa mökissä.

Silverskärin saaren maalaisromanttinen majapaikka on myös täydellinen pakopaikka arjesta. Paikka, jossa aika menettää merkityksen ja jonka paljussa tai saunassa voisi viettää tunnin toisensa jälkeen. Majoitukseen on monta eri rakennusta, kaikki omanlaisiaan. Valitse mieleisesi, oli se sitten vanha puutalo tai vanha navetta.

Tämä paikka on ideaali myös vaikka hääpaikaksi tai muutenkin isomman porukan käyttöön. Silverskär on täydellinen esimerkki kuvankauniista saaristomaisemasta, punaisine tupineen ja perunamaineen.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Ahvenanmaa majoitus.

Majoitusta Ahvenanmaalla.

1 ajatus aiheesta “Missä majoittua Ahvenanmaalla ja Turun saaristossa?”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.