levottomat jalat

Levottomat jalat, luodut kulkemaan

Nämä jalat ovat kulkeneet maailmalla. Ne ovat tallanneet muutamalla eri mantereella ja kymmenissä eri maissa. Ne ovat pelanneet jalkapalloa, lentopalloa, jooganneet ja tanssineet. Ne ovat kulkeneet vuoren yli ja liukuneet aaltojen päällä. Ne ovat tallanneet kylmässä lumessa ja kuumassa hiekassa.

Toista jalkaa koristaa ikuinen ja värikäs pala paratiisia, toisessa roikkuu tällä hetkellä Indonesian rannalta herttaiselta tytöltä ostettu koru. Nämä jalat ovat ehkä hieman levottomat. Tai ehkä se on vain se ihana, levoton sieluni, joka kehottaa niitä kulkemaan.

Jalkani viihtyvät tennareissa ja vaelluskengissä, välillä myös korkeammissa koroissa. Mieluiten ne hengittävät ja tuntevat, ovat paljaina. Tiedän kyllä, missä ne osaavat parhaiten relata ja hellittää hetkeksi. Vaelteluun taipuvaiset jalkani lepäävät mieluiten riippumatossa ja luonnon helmassa, maasta ja mantereesta riippumatta.

Levottomat jalkani, jotka haluavat kulkea ja hyvä niin. Levoton mieleni ja kulkurin jalkani ovat kuljettaneet minua jo moniin ikimuistoisiin paikkoihin. Ne ovat jopa kirjaimelliseti kävelleet Montenegrosta Bosnia Hertsegovinaan sekä Laosista Kamputseaan. Seuraavaksi ne vievät minua pitkin poikin Suomen kansallismaisemia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.