Boulebar Copenhagen

Kööpenhaminan Boulebar: Petanqueta ja herkuttelua

Kööpenhaminassa on hauska ravintola, jossa saa myös pelailla.

On perjantai-ilta ja tekisi mieli puuhastella jotakin. Baariin ei huvita lähteä vain kaljaa lipittämään, keilaamassakin on oltu monta kertaa. Leffassa ei pyöri mitään jännää, eikä biljardikaan houkuta. Miltä kuulostaisi Kööpenhaminan vaihtoehto aktiiviselle sosialisoinnille? Miltä kuulostaisi ravintola, jossa voi pelata ranskalaisista puistoista tuttua petanque-peliä? Tätä varten on Boulebar.

Kööpenhamina vaikuttaa tällä hetkellä Pohjoismaiden petanque-pääkaupungilta, sillä kaupungissa on jo useampikin baari tai ravintola, joissa pääsee tähtäämään metallikuulalla toista kuulaa. Mikäs sen hauskempaa sosialisointia kuin pallojen heittely, kupliva juoma kädessä etenkin?

Boulebar on kaupungin uusi tulokas. Sisustukseltaan viihtyisä ja nuorekkaan rento paikka on kahdessa eri tasossa. Yläkerta jakaantuu ruokailijoiden ja pelureiden kesken, alakerta on vain sosialisointia, lasien tyhjennystä ja pelaamista varten.

boulebar5

boulebar7

boulebar2

Pääsimme meidän momondon lähettiläsporukan kanssa testaamaan ravintolan ranskalaishenkistä ruokatarjontaa. Ruoka maitti ja hintatasokin Boulebarissa on kohtuullinen. Kööpenhamina ei silti missään tapauksessa ole hinnoiltaan Berliiniin verrattava paratiisi, se kannattaa muistaa.

Jos suuntaat Kööpenhaminaan, varaa porukalla rata tästä hauskasta ravintolasta. Syö vatsa täyteen ja ota pieni pelisessio, jonka jälkeen suuntaat Kööpenhaminan hyväntuuliseen yöhön. Myös paikan brunssi vaikuttaa varsin houkuttelevalta, myös siihen saa yhdistettyä pelailua.

boulebar3

boulebar6

boulebar8

*Matka oli momondo ambassador -työmatka, enkä vastannut illallisen kuluista itse.

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.