Kirjoituskilpailu vinkit Helsinkiin.

Sisäpiirivinkit Helsinkiin hakusessa – osallistu kirjoituskilpailuun!

*Kaupallinen yhteistyö: BoD 

Olisiko sinulla täydellinen sisäpiirivinkki Helsinkiin, jonka haluaisit jakaa muillekin? Miltä tuntuisi nähdä oma vinkki myös ikuistettuna ympäristöystävällisesti painettujen kirjankansien väliin? Tilaisuutesi on tullut, koska parhaillaan on menossa BoDin ja Travel Kollektin kirjoituskilpailu, jonka tuomaristossa istun muun muassa minä, odotellen kiinnostavaa luettavaa.

Matkailijana etsin aina erityisiä elämyksiä, tallattujen polkujen ulkopuolelle sijoittuvia kohteita. Hakeudun paikkoihin, joihin suuret massat eivät suuntaa ja tilanteisiin, joita jokainen ei koe. Paras matkakumppanini on utelias mieli, joka janoaa ikimuistoisia hetkiä. Heittäytymällä virran vietäväksi päädyn mitä ihmeellisempiin kohtaamisiin ja maisemiin, mutta välillä pienellä taustatyöllä löytää paremmin ne piilotetummat helmet.

Jotta sinun ja minun aarteenetsintäni parhaiden Helsinki-hetkien saralla helpottuisi, on pienen kynnyksen kirjapaino BoD yhdessä Travel Kollekt -matkailusivuston kanssa lennättänyt ilmoille kirjoituskilpailun, jossa kerätään parhaita matkavinkkejä Helsinkiin. BoDin filosofiasta mainittakoon, että omakustannekirjoja painetaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja kestävästi, vain tarvittava määrä. Travel Kollekt taas mahdollistaa esimerkiksi oman, räärälöidyn matkaoppaan painattamisen.

Tässä kirjoituskilpailussa, jonka tuomaristossa istun muun muassa minä, hakusessa eivät ole perinteiset vinkit vaan pintaa syvemmälle menevät, erilaiset ja henkilökohtaiset vinkit.

Nyt haetaan sisäpiirivinkkejä, jotka puhuttelevat erityisesti ympäristötietoista ja vastuullista matkailijaa. Pienen vinkkisi aiheena voi olla kiinnostava ruokakulttuuri, ympäristötaide, taide-elämys tai vaikka jännittävä retkikohde, miksei vaikka myös salainen ja kaikkia aisteja hellivä treffipaikka.

Ehkä esimerkiksi minun blogissani on paikkoja ja kokemuksia, jotka inspiroivat kirjoittamaan oman näkemyksesi vinkistä? Talvipuutarhan kahvihetki, vesiputouksen alla tai kaktusten välissä. Sompasaunan hikiset lauteet tai Kivinokan kesämajojen välissä samoilu kesäyössä. Yöpyöräily pitkin hiljentynyttä Töölönlahtea ja mattolaiturijatkot. Ravintolapäivän herkuttelut tai kirjastojen hiljaiset hetket. Odotan myös innolla teidän vinkkejänne. Viime aikoina oma Helsinki-tietämykseni on supistunut liikaa ja kaipaan lisää seikkailukohteita ja elämyksiä läheltä.

Antakaahan näppäimistön sauhuta, odotan jo luettavaa – ja vinkkejä omaan kotikaupunkiin luontorakkaalle, urbaanille seikkailijattarelle!

Nyt haetaan sisäpiirivinkkejä, jotka puhuttelevat erityisesti ympäristötietoista ja vastuullista matkailijaa.

Mitä voit voittaa tässä kirjoituskilpailussa?

Parhaista matkavinkeistä kootaan kirja ja useassa eri maassa järjestettävän kilpailun voittajien tekstit korjausluetaan sekä käännetään englanniksi. Voittajatekstit julkaistaan BoD:n ja Travel Kollektin englanninkielisessä julkaisussa. Tuomariston valitsemat voittajat saavat kukin itselleen viisi painettua kappaletta vinkkikirjasta. Travel Kollekt -matkailusivusto antaa mahdollisuuden solmia sopimuksen kolmen voittajan kanssa ja julkaisee englanniksi käännetyt tekstit sivustollaan. Näistä julkaisuista kirjoittaja ansaitsee kaikista tekstinsä latauksista rahapalkkion.

Lue lisää kilpailusta ja sen säännöistä BoDin sivustolta, täältä.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.