Jokainen päivä on uusi alku

Jokainen päivä on uusi tilaisuus, jokainen hetki on uusi mahdollisuus aloittaa alusta tai muuttaa elämän suuntaa. Joka ikinen päivä voi olla kuin uusi vuosi, hetki tehdä uudet lupaukset ja yrittää taas kerran olla parempi ja onnellisempi versio omasta itsestään.

Päätin viettää tänään, lauantaina 31.3, vuodenvaihdetta. Tämä on alkaneen vuoden sisällä jo kolmas kertani asettaa uudet intentiot. Olen jo rikkonut vuodenvaihteen retriitissä annetut lupaukseni. Rikkonut myös kuukausi sitten vietetyn uuden alun tavoitteet. Josko kolmas kerta sanoisi viimein toden? Josko nyt onnistuisin? Josko nyt onnistuisin, täydenkuun energian tukemana? Taidan vain päättää niin, uskoa siihen. Ainakin yritän.

Elämä on myllertänyt viimeisen vuoden aikana aika lailla. Sitä tuntuu olevan ilmassa. Oikeastaan se on myllertänyt pinnan alla jo pidempäänkin. Muutoksia muutosten perään. Samaan aikaan, kun muutokset ja haasteet ovat kuluttavia, ne ovat myös välttämättämiä kouluttajia. Ne opettavat meille tärkeitä oppitunteja, joita ilman emme kasvaisi ihmisinä. Tässä on kyllä tullut kasvua, josko nyt riittäisi hetkeksi aikaa? Josko nyt olisi oppiläksyt opittu?

Kuukauden hyvinvointilomaani Balilla on enää muutama päivä. Aion jättää kiukkumielen ja kiukkuenergian kaukomaille, vehreälle Balille, Äiti Maan uumeniin.

Alan olla enemmän ja enemmän vakuuttunut, että jännityksenkaipuinen ja levoton mieleni saa pian lähtöpassit. Vaihdan sen mieluummin yksinkertaisuuteen tyytyväisyyteen mieleen, joka ei lepata jatkuvasti tuulessa ilman suuntaa tai määränpäätä.

Uusi alku, uusi symbolinen vuosi

On hyvä ottaa varaslähtö hyvän olon tavoitteluun jo kotimaassa. Tänään, henkilökohtaisen vuodenvaihteen aattona, hoidan itseäni ulkoisesti ja sisäisesti. Läträän luonnonkosmetiikalla, menen hierontaan, huuhdon vitamiineja kurkusta alas, kuuntelen hyvää tekevää musiikkia, meditoin ja imen itseeni aurinkoenergiaa. Samoin aion tehdä tiistaina starttaavalla matkallani. Aion omistaa koko kuukauden hyvinvoinnille, akkujen lataamiselle ja energioiden tasapainottamiselle.

Aurinkoenergiaa, sitä tarvitsen. Tasapainoa, juurtumista ja läsnäoloa, niitäkin tarvitsen. Alan olla enemmän ja enemmän vakuuttunut, että jännityksenkaipuinen ja levoton mieleni saa pian lähtöpassit. Vaihdan sen mieluummin yksinkertaisuuteen tyytyväisyyteen mieleen, joka ei lepata jatkuvasti tuulessa ilman suuntaa tai määränpäätä. Josko tämä henkilökohtainen uusi vuosi ja siihen liittyvä irtiotto olisi uuden seitsemän vuoden syklin uusi alku? Näin päätän.

Every day is a new beginning, take a deep breath and start again.


Biisisuositus ⇒ Mogli: Wanderer

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top