Ilmaisia lounaskonsertteja Berliinissä

Lomailet Berliinissä ja jalkasi ovat väsyneet kävelystä? Haluatko ottaa tunnin päiväunet kauniin musiikin tahdissa tai vain nauttia ammattilaisten musisoinnista keskellä päivää, ilmaiseksi? Se onnistuu Philharmonian lounaskonsertissa.

Tämä kaikki on mahdollista Berliinissä joka tiiistai, kun Berliinin Philharmonia avaa ovensa kaikille noin tunnin mittaiseen musiikkipläjäykseen. Tasan kello 13 alkaa joka viikko erilainen ilmaiskonsertti, joka on mielestäni loistava tapa päästä jopa omia ajatuksiaan pakoon ja heittäytyä täysin toisenlaiseen maailmaan – edes hetkeksi.

Philharmonikan tilat sijaitsevat aivan Potsdamer Platzin tuntumassa ja paikan päälle pääsee usealla eri julkisella kulkuneuvolla. Helppoa kuin mikä!

Vaikka tämä ei olekaan kunnollinen ja akustiikaltaan täydellinen, iso konsertti konserttisalissa, vaan rakennuksen aulassa, tämä on silti loistava tapa pysähtyä hetkeksi. Tässä siis vinkkivitonen kaikille Berliinin matkaajille. Olen itse todennut tämän erittäin miellyttäväksi tavaksi pysähtyä keskellä päivää, nauttia musiikista, lepuuttaa jalkoja sekä pitää pieni breikki kaupungilla samoilusta. Suosittelen lämpimästi ihan kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.