urbaani viidakkoseikkailijatar

Hullu kissaleidi Marrakechissa

Muistatte ehkä, kun fiilistelin Istanbulia ja kaupungin kaduilla hengaavia kissoja? Nyt on löytynyt toinen maailmankolkka, jossa kisut kuuluvat olennaisesti katukuvaan. Tämä paikka on ihana marokkolainen kaupunki, Marrakech. Tietysti olin kissoista tykkäävänä myös Marrakechissa kovin fiiliksissä koko kaupungin lisäksi myös näistä karvakasoista.

Kissoja vilisee Marrakechin valokuvauksellisilla pikku kujilla siellä täällä. On mustia, on valkoisia ja on värikkäitä vipeltäjiä. On nuoria ja vanhoja yksilöitä ja ne ovat söpöjä kaikki. Vaikka kulkueläimiin ei periaatteessa saisi koskea, minähän tietysti kosken. Pakkohan niitä söpöläisiä on vähän leikittää ja silittää. Käsiä en tietysti suuhun sen jälkeen tunge, eikä käsien desinfiointikaan koskaan ole huono idea.

Kotona minua odottaa aina työpäivän päätteeksi se oma Lily-kissa, joka on myös varsin söpö ja hauska tyyppi. Tuleekohan minusta vielä joku päivä sellainen kuin Simpsoneista tuttu Cracy Cat Lady? No joo, ehkä ei sentään. Onneksi elämässäni on paljon muutakin sisältöä kuin kisut ja maailmalla matkaaminen voisi käydä vähän turhankin haastavaksi, jos olisi monta kissaa, joille etsiä hoitopaikkaa reissujen ajaksi.

 

1 ajatus aiheesta “Hullu kissaleidi Marrakechissa”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.