Glamping-majoitusta Balin Ubudissa

Luksustelttailu eli glamping on viime vuosina noussut yhdeksi suosikeistani majoituksen saralla. Mieti nyt, telttailua kaikilla mukavuuksilla. Kun eteen tuli tilaisuus päästä luksustelttailemaan Balilla, en tietystikään kieltäytynyt.

Etsiessäni majoitusta Balin Ubudiin Airbnb-sivustolta, en kauaa epäröinyt löydettyäni luonnonläheisen majapaikan. Suuri ja täysin varusteltu teltta trooppisen luonnon kupeessa oli ehdoton valintani neljän yön majoittumiseen.

Glamping bali

Glamping bali

Heti astuttuani Ubud Tropicalin kauniiseen aulaan, olin myyty. Samoin oli kaksi neljästä majoitusyöstä siellä kanssani yöpynyt suomalainen ystävänikin. Olimme paratiisissa, jonne olin pamahtanut käytännössä suoraan Suomen räntäsateesta.

Valkoinen kangastelttamme, muutaman päivän kotini, oli siisti ja kaunis. Kaikki tarvittavat mukavuudet löytyivät. Teltassa on suuri sänky, vaatekaappi, televisio, ilmastointi ja tilava kylpyhuone. Ikkunat ovat kumia ja niistä avautuu näkymä vehreään viidakkoon.

Varaa tästä.

 

Ubud tropical

Glamping bali

Vaikka Ubud Tropical on Ubudin muidenkin majapaikkojen tavoin lähellä vilkasta tietä, sen uumenissa pystyi unohtamaan liikenteen melun, jonka luonnon äänet peittivät.

Perhosia, lintuja ja monenlaisia mönkijöitä. Paikka tosiaan on luontoihmisen paratiisi, jonka alueella olisin voinut viettää kokonaisia päiviä. Alueella on kaksi uima-allastakin, joissa rentoutua ja viilentyä.

Ubud Tropicalin glamping-telttojen lisäksi alueella toimii hostelli. Hostelli on oiva vaihtoehto pienemmän budjetin matkaajille, vaikka ei 24 euroakaan kokonaisesta teltasta päätä huimaa. Teltta oli oma valintani.

FAKTAT

  • Teltta on siisti, kuin hotellihuone.
  • Paikka sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Ubudin keskustasta.
  • Paikan rauhallisuus riippuu muista vieraista.
  • Sopii kaikenlaisille matkailijoille, myös perheille.
  • Kevyt aamiainen kuuluu hintaan, paikassa on yhteinen keittiö.
  • Saatavilla filtteröityä vettä.
  • Varaa täältä.

♥  Lukuvinkki: Mitä on glamping? Lukaise myös tämä juttu.  ♥

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top