Erilainen matka maailman ympäri

Haaveiletko matkasta maailman ympäri? Tai matkasta yleensäkin? Jos se ei ole realistista, tee siitä mahdollista hieman toisella tavalla, tienviittojen ja mielikuvituksen avulla.

Tykkään kekseliäistä ihmisistä. Mielikuvituksen käyttö arjessa ja elossa ei ole koskaan huono juttu. Pienellä vaivannäöllä omasta elämästä saa huomattavasti mieleenpainuvampaa ja arki voi tuntua yhdeltä juhlalta.

_MG_1926Kun ei ole mahdollisuutta lähteä reissuun, voi silti suunnitella itselleen maailmanympärimatkan.

Tämä maailmanympärimatka ei ole aivan sellainen, kuin kuvittelit, eikä tämä matka ei vaadi suurta bujettia tai pitkää aikaa. Se vaatii vain viitseliäisyyttä, kekseliäisyyttä ja sopivaa leikkimielisyyttä.

_MG_1955_MG_1954_MG_1933_MG_1953Helsingin Arabianrannassa, Toukolassa ja Kumpulassa tällaisen maailmanympärireissun toteuttaminen onnistuu helposti. Kiertele ja kaartele ja pääset muutamassa minuutissa Pariisista Berliiniin ja Syyriasta Intiaan.

Jotta reissu olisi entistäkin hauskempi, voit ottaa eväitä mukaan. Pariisissa voisi syödä croissantin ja Intiassa Naan-leipää. Berliinissä voisi juoda vaikka Berliner-oluen ja Brysselissä suklaata. Vain mielikuvitus on rajana ja tämän reissun toteuttaminen onnistuu vaikka heti._MG_1950_MG_1948_MG_1941_MG_1929_MG_1939_MG_1924

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top