Hanko

Erään hippibussin matka kesäiseen Hankoon

Tänä marraskuisena sunnuntaina huomion keskipisteeksi pääsee Hanko. Samalla valokeilaan nousee eräs pienen pieni Kleinbus.

Oma Oskari-matkailuautomme on seissyt talviteloilla jo jonkin aikaa. Oikeasti minulla on jo ikävä meidän seikkailujamme ja mietin jo, miten ihmeessä jaksan odottaa ensi kesään asti? Oskari nyt vain ei ole talviajoon kovin sopiva kapistus ja siksi yritän selvitä talvesta muistellen viime kesän autoreissujamme ja samassa autossa elettyjä hetkiä.

Tämä pikkuinen Kleinbus levittää hyvää mieltä – rauhaa ja rakkautta.

Kleinbus

Kleinbus

Yksi syy, miksi juuri nyt haluan kertoa teille tämän pienen pienen Kleinbussin seikkailuista kesäisessä Hangossa on se, että maailmassa on tällä hetkellä valloillaan aivan liikaa negatiivisuutta. Pariisissa ja Libanonissa tapahtui mitä tapahtui ja Syyriassa tapahtuu varmasti tälläkin hetkellä kauheuksia. Juuri siksi haluan juurikin tänään, marraskuisena sunnuntaina, ilahduttaa teitä tämän pikkuisen pakettiauton kesäretkellä.

Tämä pikkuinen Kleinbus levittää hyvää mieltä – rauhaa ja rakkautta. Sen kylkeen on kirjoitettu sanat Peace and Love ja sen väri on keltainen. Se on hankittu Berliinistä ja se on ollut kanssamme kaikilla Oskarilla taitetuilla automatkoilla. Se on meidän maskotti ja se tuo hyvää mieltä minulle, toivottavasti myös sinulle!

Ei muuta kuin mukavaa sunnuntaita, seikkailijat ja seikkailijattaret!

_MG_4603

Kleinbus

_MG_4644

_MG_4671

_MG_4684

_MG_4691

_MG_4693

_MG_4748

_MG_4930

_MG_4932

_MG_4954

_MG_4961

_MG_4967

_MG_4979

_MG_5064

_MG_5094

_MG_5097

hanko

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.