Boheemi puutarha, palanen Balia Espoossa

Haaveissa hieman boheemi puutarha ja piha? Boho-tyylinen parveke? Sisusta piha boheemiin tyyliin, väritä puutarha palasilla Balia ja luo tropiikin tunnelmaa omalle pihalle. Inspiroidu tyylistäni ja luo oma boheemi puutarha, piha tai parve.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *.

Nautin sisustamisesta ja vaihtelusta. Saadessani asua yllättävänkin ison pihan pienessä talossa, halusin luoda pihaan boheemia tunnelmaa, matkailun tunnelmaa. Suosikkipaikkani pihalla on pergola ja sitä ympäröivän puun suojaisa katos. Pergolan alla on korituoli ja riippumatto. Välillä mietin korituolin tuunaamista riipputuoliksi, mutta sitä en ole tehnyt.

Pihaa valaisevat aurinkokennovalot, jotka luovat tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin. Ne lataantuvat valosta, sähköä ei tarvita. Näitä samoja valoja on kätevää käyttää myös vaikka retkillä, kevyet valot kulkevat mukana minne vain. Näkösuojaksi rakensin aitaa pajuaidasta, jota tuunailin monin tavoin.

Itse olen hankkinut pihakalusteitani milloin mistäkin, osan myös kierrätyskeskuksista. Alta löytyy valikoima hyvin samankaltaisia sisustuselementtejä, joiden avulla voit inspiroitua boheemin pihani tyylistä.

Boheemi puutarha ja piha Espoossa.

Pihakalusteet.

Pihakalusteet ja boheemi piha.

Boheemi puutarha – näillä pääset alkuun

1. *Säde ripputuoli

2. *Riipputuolin pehmuste

3. *Pesä korituoli

4. *Riippumatto

5. *Juuttimatto

6. *Nojatuoli

7. *Aurinkokennovalot

8. *Pajuaita

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top