koti

Boheemi kotini, turvasatamani – tältä siellä näyttää nyt

Kotini on turvasatamani. Se on paikka, jossa voi levätä ja ladata akkuja. Eilen kerroin teille ajatuksiani kodista ja uudesta kodistani, nyt raotan teille kuvien kera ovea kotini yksityiskohtiin. Yksityiskohtiin, jotka vaihtelevat samaa vauhtia kuin fiilikseni. Onneksi koti saa muuttaa muotoaan, elää vuodenaikojen ja tunnelmien mukaan.
Yksi asia on ja pysyy, tunnelmat maailmalta ja tietynlainen boheemi ote. Kodissani suurin osa on kierrätettyä tai tuunattua, jopa roskalavoilta löydettyä. Viherkasvit ovat suuressa roolissa urbaanissa viidakossani, luonnollisesti. blogiin blogiin blogiin 2020-09-07_04-18-31 2020-09-07_04-18-15 2020-09-07_04-17-46 2020-09-07_04-16-00 blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin blogiin Mitäs pidätte? Minkälaisia elementtejä teidän kodeistanne löytyy?
Joko olet tutustunut Seikkailijattaren etukorttiin?

2 ajatusta aiheesta “Boheemi kotini, turvasatamani – tältä siellä näyttää nyt”

  1. Hei,

    Onpa sympaattisen näköinen kotipesä! Mistäpäin tällaisen aarteen olet löytänyt? Siirtolapuutarhamökki ja vielä vuokralla? Vau.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top