matkavinkit reppureissu

Blogin uudet tuulet

Tiet, ne kutsuvat kulkemaan. Yritän kuunnella sydämeni ääntä valitessani tienristeyksessä suunnan, minne jatkan.

Usein valinta menee oikein, tavalla tai toisella.

Joskus menen niin mönkään kuin mönkään mennä voin ja palaan virheestä oppineena yrittämään uudelleen siihen samaan risteykseen.

Nyt tienristeykseen tulin minä blogini kanssa. Jatkaako yksin vai yhdessä? Pysähdyin tähän tienristeykseen miettimään pidemmäksi aikaa, mutta päätin jatkaa taivalta tästä eteenpäin taas yksin. Päätin jättää City:n taakseni ja kasata kokoon tämän uuden kodin urbaaneille tutkimusmatkoille sekä viidakkoseikkailuille.

Tarinoita riittää jaettavaksi ja toivon kovasti, että tekin osallistutte seikkailuihin kommentoimalla ja reagoimalla. Joskus pelkkä ”kiva juttu” tai ”kiitos” riittää antamaan minulle lisää puhtia juttujeni jakamiseen seuraavaksi kuukaudeksi.

BerliiniMietintämyssyyni on jo kasaantunut rutkasti jaettavia unelmointeja, fiilistelyjä, seikkailuja, pohdintoja sekä tarinoita maan päällisistä paratiiseista. Myssyssä on juttuja muun muassa Ecuadorista, Turkista, Islannista, Indonesiasta, Laosista, Borneolta, Karibialta, Berliinistä ja Marokosta. Voi kuulkaas, juttuja riittää vaikka muille jakaa ja siksi jaankin ne teidän kanssanne ihan pian.

Toivottavasti pysytte edelleen seikkailussa mukana ja ehkä jonkun mielestä tämä oli hyvä muutos, onhan? Itse olen vakuuttunut tehneeni oikean valinnan tässä tienristeyksessä, vaikka riski onkin olemassa. Takaisin samaan risteykseen en palaa, vaikka tie joskus veisikin taas eteenpäin. Eteenpäin on aina oikea suunta.

Joskus niitä riskejä on silti otettava ja vasta mukavuusalueen ulkopuolella alkaa tapahtumaan ihmeitä. Katsotaan, minne tämä tie vielä vie. Minulla on ainakin hyvä fiilis.

Marokko

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.