Berliini Hüttenpalast asuntoautomajoitus.

Hüttenpalast on Berliinin kiinnostavin majapaikka

Berliinin Neuköllnissä sijaitsee uniikki majapaikka, jossa saa yöpyä asuntoautossa tai asuntovaunussa, sisätiloissa.

Mikä voisi olla paras mahdollinen majapaikka kaltaiselleni matkaajalle Berliinin reissulla? Matkaajalle, joka rakastaa matkailuautoja? No tietysti majoittuminen asuntovaunussa. Itse olen onnekas ja saan viettää Suomessa aikaa asuntoautossa aivan yllin kyllin, mutta en silti sanoisi ei tilaisuudelle yöpyä sellaisessa Berliinissä ollessani.

Berliinin rosoisessa Neuköllnissä sijaitsee kiinnostava majapaikka, Hüttenpalast. Majapaikka on täydellinen vaihtoehto tyypillisiin hotellihuoneisiin kyllästyneille tai vaihtelua hakeville matkaajille. Suureen tilaan on tuotu monenlaisia mobiilikoteja, jotka tosin tässä tapauksessa pysyvät paikallaan. Haluat sitten yöpyä retro-vaunussa tai modernimmassa kärryssä, vaihtoehtoja riittää.

→ Varaa paikka täältä.

Uniikki majoitus Berliini.

_MG_9925

_MG_9885

_MG_9902

uniikki majapaikka berliini

Berliinin asuntoautot uniikkeina majapaikkoina

Yhteensä mobiilikotihuoneita on kymmenisen ja yhteen tilaan majoittuu vaikka kokonainen hääporukka. Kyllä, Hüttenpalastissa on järjestetty myös erilaisia juhlia aina häihin asti. Suuremman porukan ollessa kyseessä, koko tila on varattava omaan käyttöön – aivan ymmärrettävästi. Mites olisi, vaikka polttariporukan majapaikka tällaisessa miljöössä ja vielä Berliinissä? Tilaan saa viedä omat ruoat ja juomatkin.

Kahden majoitukselle varatun ja karavaaneilla sekä pienillä mökeillä täytetyn tilan lisäksi Hüttenpalastiin kuuluu sisäpiha. Vehreä puutarha keskellä tehdasmaisia tiiliseiniä on varmasti etenkin kesällä täydellinen paikka aamiaiselle. Kuvitelkaa, jos majoittuvassa porukassa sattuisi olemaan vaikka joku muusikko? Elävää musiikkia sisäpihapuutarhassa Berliinissä, kyllä kelpaisi.

_MG_9914

_MG_9927

_MG_9920

_MG_9916

_MG_9892

_MG_9896

_MG_9899

uniikki majoitus berliini

Hüttenpalastin huoneiden hinnat vaihtelevat, mutta edullisin vaihtoehto on noin 70 euroa. Isommille porukoille hinnat ovat varmasti neuvoteltavissa. Vaikka en itse kokonaista yötä paikassa tällä kertaa viettänytkään ja vaikka vierailin keskellä talvea, voin antaa suositukseni tälle paikalle, jonka sijaintikin on kaltaisilleni vaihtoehtoisemmille matkaajille aivan loistava. Ainakin kaikki isommalla porukalla Berliiniin suuntaavat hippipakuista ja asuntoautoista tykkäävät painakaahan mieleenne sana Hüttenpalast!

_MG_9944

_MG_9884

_MG_9883

uniikki majoitus berliini

 

Osoite: Hobrechtstrasse 65/66, 12047 Berlin – Neukölln

→ Varaa paikka täältä.


LUKUVINKKI: Oletko suuntaamassa Berliiniin? Hae täältä lisää vinkkejä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top