Berliini

Berliini, täältä tulen!

Päivät vilisevät ohitse kuin Sri Lankan bussit. Välillä tuntuu, ettei pääkään pysy enää menossa mukana. Minne olen menossa? Missä minun pitikään olla? Kenelle pitikään soittaa? Mikä lasku piti maksaa? Minne ja milloin olen matkustamassa ja kenen kanssa?

Nyt päällimmäisenä kysymyksenä on: monelta lento läntee ja olihan se torstaina? Olen siis suuntaamassa Berliinin aivan pian. Pari päivää tiukkaa puserrusta töissä ja olen taas suosikkikaupungissani, jonka ihanuuden unohdan, ellen pääse sinne jotakuinkin juuri nyt.

Lumistakin lumisempi Helsinki jää hetkeksi taakse ja menen ihmettelemään Berliinin elämää. Torstaina aamulla istun jo jossakin kodikkaan rosoisessa kahvilassa herkuttelemassa. Niin, Berliinissä kuuluu herkutella.

Lähden matkaan yksin, mutta espanjalainen liitty seuraani seuraavana päivänä. Hänelle tämä tulee olemaan ensimmäinen kerta Berliinissä, joten jo oli aikakin. Pääsen toimimaan matkaoppaana. Tai sitten istumme vain kivoissa kahviloissa ja kuppiloissa – herkutellen.

Berliinissä aion lähinnä ottaa iisisti ja rentoutua. Tammikuun seikkailut eivät jää siihen, vaan käytännössä päivä Berliinistä paluun jälkeen alkaa taas Nordic Bloggers’ Experience, suuri pohjoismainen bloggaajatapahtuma. Siitä saatte kuulla myös lisää aivan pian. Jihuu, nyt mennään eikä meinata! Nyt seikkailaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top