Matkavinkit

Autoreissu Baltiaan starttaa huomenna

Nimesin tämän kesän hetki sitten ruuhkakesäksi. Sitä tämä tosiaan taas on, yhtä menoa ja meininkiä. Ehkä syksy on sitten sen pysähtymisen hetki, ehkä silloin rakennan itselleni uuteen kotiin pienen pesäkolon, jossa luen kirjoja ja poltan kynttilöitä.

En silti valita, en missään tapauksessa. Kaikki kesääni ruuhkauttavat asiat ovat aivan upeita juttuja matkoista ja festareista uuteen kotiin ja sen sellaiseen. Saavuin juuri eilen Sloveniasta, paiskin nyt yhden päivän töitä, en kerennyt purkaa laukkuja järkevästi tai pestä pyykkejä, kun aamulla pitäisi jo taas mennä.

Eukka ja viime aikoina normaalia enemmän reistaillut Oskari (niin, siis poikaystävä ja matkailuauto ja noista kahdesta lähinnä auto on reistaillut) suuntasivat jo pari päivää sitten Eckerö Linen kyydillä Viroon, jonne itsekin painelen samanlaisella paatilla heti huomenna. Paluumatkalla pääsen itsekin testaamaan, miten tuollainen laivamatka sujuu matkailuauton kanssa.

Matkasuunnitelma on vielä hieman auki, mutta aikaa on muutama päivä. Jos autovanhus pelittää hyvin, saatamme suhata Latvian rannikolle asti. Jos taas auto väsyy tai me väsymme, tutkimme itäistä naapurimaatamme hieman uudella tavalla eli roadtrippaillen. Hiidenmaa ja Muhu kiinnostaisivat, Saarenmaalla taas olen jo pariinkin otteseen ollut. Toisaalta, kaunis se on sekin.

Huomenna siis menen taas, ruuhkakesä jatkukoon ja uusi seikkailu alkakoon. Tällä kertaa valloitamme uusia maita matkailuautolla, joten tuon alueen majapaikkavinkit tulevat olemaan lähinnä järvien rantoja ja leirintäalueita. Meidän matkaa voi myös seurata Snapchatissa, josta löydätte tutun Urbaanilauran.

Onko teillä vinkkejä uusiin paikkoihin Virossa? Oletteko matkustaneet autolla Baltian maissa? Onko leirintäaluesuosituksia? Entäs turvallisia, ilmaisia vaihtoehtoja auton väliaikaiseen parkkeeraukseen? Mistä te haluaisitte lukea? Minne te meidät lähettäisitte?

3 ajatusta aiheesta “Autoreissu Baltiaan starttaa huomenna”

  1. Hei me ollaan samaan aikaa Baltiassa sitten reissuamassa! ^_^ Me hypätään Eckerön kyytiin keskiviikkoaamuna, haetaan vuokra-auto ja huristellaan eka Saarenmaalle, sitten jussiksi Pärnuun, sit Latviaan Jurmalaan ja sitten takaisin Tarton ja Tallinnan kautta. Ei olla kuin viikko reissussa, joten ei ehditä tällä kertaa Liettuaan saakka. Ootko jo käynyt Hiidenmaalla ja Saarenmaalla? Molempia on suositeltu mulle lämpimästi, ja myös Peipsi-järven lähialueita on kehuttu 🙂 Sinne sais varmaan johonkin ihanan idylliseen paikkaan OSkarin parkkiin! Hyvää reissua teille 🙂

    1. Urbaanilaura

      Ei oo totta! Me saatetaan oikeastikin törmätä siellä. Pitää hei soitella tai viestitellä, ois hauska törmätä! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top