Aroha Helsinki: Reissaajien kampaamo avautuu huhtikuussa

Vaikka olen vielä reissussa, paratiisissa, haluan kertoa teille uutisen nimeltä parturi-kampaamo Aroha Helsinki. 

Huomenta aamukahvin ääreltä, Thaimaan Koh Phanganin saarelta. Taustamusiikkina soivat rakkauslaulut, taustalla pauhaa meri, linnut laulavat ja kaikki on aika lailla täydellistä. Kaikki on ollut täydellistä siitä hetkestä alkaen, kun saavuin tälle saarelle. Täältä löysin kaiken sen, mitä tältä lomalta kaipasin.

Lomasta ja reissujutuista hyppäänkin nyt yhden jutun verran arkeen. Siihen arkeen, joka odottaa minua Suomessa maaliskuun puolivälistä alkaen. Voin kertoa, että olen innoissani jopa siitä arjesta; kaikesta uudesta, mikä Suomessa odottaa.

Haluan vilauttaa palasen sitä arkea nyt teille, muissa kanavissani jakamani jutun kautta ja kertoa, että pian työntekokin on yhtä matkaa, samanhenkisten reissaajien seurassa. Niin huippua!

”Meillä on teille ilouutisia!

Helsingin Vuorimiehenkadulle, Ullanlinnan sydämeen, aukeaa huhtikuun alussa kauneuden ja matkailun keidas, Aroha Helsinki.

100 m2 persoonallinen ja kierrätysteemalla sisustettu liiketila tulee olemaan arjen pakopaikka, jossa ravitaan sisäistä hyvää oloa, ulkoista kauneutta, inspiroidutaan ja reissukuumeillaan.

Tila tulee yhdistämään matkateemaisen parturi-kampaamon, ekokampaamon, meikkipalvelut ja pienen koru/taidekaupan. Arohan urbaani tila tulee muuntumaan moneksi, sillä vaihtelu tunnetusti virkistää seikkailunhaluisia mieliä ja sellaisistahan koko tiimimme koostuu.

Villi unelma sai siivet, kun samanhenkiset, maailmalla vuosia matkailleet seikkailijatarsielut, pistivät päänsä yhteen. Laura ja Tiina tapasivat Seikkailijattaret-ryhmässä ja siitä alkoi ystävyys. Syntyi yhteinen idea paikasta, jossa voi kokea olevansa matkalla ja josta voi joskus jopa lähteä juna- tai lentolippu takataskussa. Tiedä, mitä muutakin! Vähintään haluamme, että laumalaisillamme on säihkyvän upeat hiukset, irtiottanut mieli ja matkahaave kotiinviemisenä. Tämän lupaamme.

Pysykäähän siis kuulolla, sillä tästä alkaa Arohan tarina Helsingissä!

Psst! Aroha on Uuden-Seelannin Maorien vastine Havaijin sanalle ’Aloha’ eli helpoiten käännettynä rakkaus. Olemme saaneet Aroha-sanalle siunauksen tutuilta Maoreilta ja käytämme sanaa kaikella kunnioituksella alkuperäiskansoja kohtaan, luonnollisesti. ”

Pistäkäähän Aroha Helsinki seurantaan vaikka Instagramissa, sillä tämä paikka tulee olemaan myös matkailijoiden kohtaamispaikka. 


LUKUVINKKI:

Lue myös juttuni avautuneesta kampaamostamme täältä. Aroha Helsinki on saanut kunnian myös päästä Iltalehden matkaosioon. Kyseisen jutun voit lukea täältä.


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.